Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bygg själv| Infra-konvertering 

Anpassa en bastu efter dina egna önskemål.

Vi erbjuder kvalitéts virke, aggregat, bastulavar och mycket mer.

Tycker du att din bastu är är lite tråkig? Har kan du få lite enkla tips på hur du kan fixa till en bastu så den blir som ny.

Det räcker oftast med att lägga till några nya och fina tillbehör så som ny stäva och skopa, kanske lite ny belysning och färgat bastuvax. Våra snygga bastutillbehör hittar du här.  Men är din bastu gammal och i mycket dåligt skick så krävs det att du byter ut lavar, ryggstöd, golv och kanske också bastupanelen. Varför inte också sätta in ett nytt modernt och effektivt bastuaggregat?

De flesta bastu som finns ute i hemmen och stugorna, används nästan aldrig (förutom som förråd). Så varför inte uppgradera din gamla långsamma och tråkiga bastu till en modern Infraröd bastu? Här hittar du också allt du behöver för detta ändamål, en mängd hälsoeffekter kombinerat med snabb uppvärmningstid och låg ström förbrukning. Detta kan du göra helt utan hjälp av en elektriker eller hantverkare.

För den händiga hemmafixaren. Bygg din drömbastu precis som du vill ha den! Vi erbjuder också en tjänst där vi kan rita upp din bastu och räkna ut Infraröd effekt och placering efter dina önskemål och budget.

Bygga din bastu själv

Bygga bastu från grunden kan ta en del tid att göra själv. En bra planering och med gedigna träval så får man ett bra basturum att njuta i för många år framöver. Ta dig själv tid till att visualisera och planera fram just din egen drömbastu.