Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastubelysning 

Bastubelysning

Allt fler väljer att spendera lite extra mycket tid på att inreda sin bastu. Denna sorts inredning kan bidra till såväl att bastun ser mer trevlig ut, och att den helt enkelt blir mer användbar. När det kommer till bastubelysning så är det en given stämningshöjare som också gör det hela lite ljusare. I vårt utbud finner du allt ifrån klassiska väggmonterade bastulampor till fiberbelysning och flerfärgade LED-lampor. Oavsett om man vill ha en lite enklare men pålitlig ljuskälla, eller om man önskar sig en heltäckande bastubelysning, så finns det något för alla i vårt utbud.

Alla sorters bastubelysning du behöver

Modern bastubelysning

Tack vare modern teknik så finns det numera flera ljuskällor som är anpassade för fuktiga miljöer, och därmed helt säkra att använda i en bastu. Resurseffektiva LED-lampor har den stora fördelen att de är billiga i drift, hållbara och enkla att montera. Detta gäller även fiberoptiska lösningar som har den stora fördelen att man kan använda slingorna som såväl punktbelysning som för kreativ dekorering.

Tradition möter innovation

Det är alltid ett säkert kort att montera en klassisk bastulampskärm i trä. Dessa finns tillgängliga i ett stort antal olika träslag, däribland ceder, asp, björk al och furu. De blir en dov men pålitlig ljuskälla vars styrka många har kommit att förknippa med en mysig bastu. Men utvecklingen har gått snabbt och det finns nu innovativa produkter så som fiberfacklor och upplysta bastulister. Använd detta till din fördel och låt kreativiteten flöda. Låt ljuset bli en del av upplevelse, och påkalla uppmärksamhet på det som du tycker är viktigt. Medan vissa väljer att ljusdekorera bastuns sittplatser, väljer andra att ha ett tydligt upplyst tak eller väggmonterade lampor. Det finns en lösning för varje önskemål, och det är nu lättare än någonsin tidigare att få en belysning som är lika effektfull som den är strömsnål och prisvärd.

Bastubelysning, skärmar, LED ljus för bastu

En vacker belysning kan lyfta ett hem, på samma sätt kan rätt belysning i din bastu skapa en behagliga känslan av ro och harmoni. Med ljusfiber belysning kan du förstärka djupet eller höjden i bastun, belysa sitt lav, ryggstöd eller varför inte skapa din egen stjärnhimmel att njuta av. Med lampskärmar för vägg- eller hörn montering får du en belysnings källa som ger en exklusiv atmosfär till din bastu. Upplevelsen av din bastu kan enkelt varieras med hjälp av olika val och placering av ljuspunkter, här finner du ett stort urval för att skapa en stämningsfull belysning.

.Välj mellan Skärmar till bastubelysning eller Transformator & tillbehör