Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Ljusterapi 

Ljusterapi

Det har blivit allt mer populärt med ljusterapi i en bastu. Utöver att det helt enkelt är trevligt med välbalanserad ljussättning så har ljusterapi visat sig ha positiva effekter på allmänt välmående. Vad det hela beror på verkar inte vara helt klarlagt, men möjliga förklaring som har presenteras har att göra med allt ifrån tanken att ljus främjar kroppens endorfinproduktion, till att vi som människor helt enkelt är riggade att uppskatta ljus.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar

Ljusterapi i en bastu

Ett vanligt tillämpningsområde för ljusterapi är för årstidsbunden depression, eller andra så kallade affektiva störningar. Enligt socialstyrelsen så är depression en av de riktigt stora folksjukdomarna. Det har beräknats att ända upp till en fjärdedel av alla människor drabbas av denna sorts problem, någon gång under livet. LED-lampor med blått ljus har även visat sig ha flera gynnsamma effekter på huden, och att medvetet utsätta sig för sådant ljus har kommit att kallas för dermatologisk ljusterapi. Denna sorts användning av ljus blir hela tiden allt mer populär, och vi har endast börjat skrapa på ytan gällande möjliga gynnsamma effekter.

Enkla lösningar för din bastu

I vårt utbud hittar du ett flertal produkter som är väl lämpade för ljusterapi, allt ifrån mer klassisk upplysning med resurseffektiv fiberoptik till LED-lösningar som kan erbjuda ljus i ett stort antal olika färger. Är du inte säker på vad du behöver så har vi även ett startpaket för enkel och effektiv ljusterapi, i din egen bastu. Med ett flertal prisvärda alternativ att välja mellan kommer du definitivt att hitta något som lämpar sig för dina behov och förutsättningar.

Ljusterapi för din bastu är enkla att installera 

Alla våra produkter för ljusterapi är helt säkra att installera i en bastu. De klarar både påträngande värme och hög nivå av fukt. Därför är de ett garanterat tryggt och säkert alternativ, som kommer att ge dig mervärde under en överskådlig framtid. Letar du däremot efter traditionella ljuslösningar så har vi ett omfattande produktutbud som säkrar smidig vanlig ljussättning.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar