Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu
Högsta kreditvärdighet

Bastuaggregat Vedeldat 

Vedeldade bastuaggregat

Det är inte utan anledning som den klassiska vedeldade bastun är lika populär nu som på medeltiden. En av de främsta anledningarna är att det verkligen ger ett oslagbart bastuklimat, vilket är något som övriga lösningar ständigt eftersträvar. Men det finns, så klart, även andra fördelar av mer praktisk natur.

Inga elkablar att oroa sig för

Planerar man att bygga en fristående bastu, och vill slippa omständliga ellösningar, är ett vedeldat bastuaggregat en felsäker lösning. Man får en bastu som går att använda i ur och skur, och som blir helt oberoende av övrig infrastruktur. Har man tillgång till egen ved så blir det i många fall även ett väldigt kostnadseffektivt alternativ.

Ett brett utbud av produkter

I vårt sortiment finner du flera produkter från välrenommerade Narvi, vars vedeldade ugnar är ett förstahandsval bland de flesta som väljer en vedeldad lösning. Oavsett om du väljer stilrena och innovativa serien Kota, eller deras stabilt pålitliga Aito-produkter, så kan du vara säker på att du får en ugn som är lika effektiv som den är trygg och säker.

Vedeldade aggregat för den klassiska känslan

En säker bastuupplevelse

Tack vare moderna modulära skorstenslösningar finns det stora möjligheter att få en skorsten som har längd och vinklar efter egna behov. Därför behöver man sällan oroa sig över att ett vedeldat aggregat inte ska gå att installera på grund av bastuns konstruktion. Vårt stora utbud av skyddsplåtar, för såväl golv, väggar och tak garanterar säkraste möjliga bastuupplevelse. Den som vill få ut det mesta av sin bastu kan med fördel köpa en vattentank till en kompatibel ugn, eller något utav de övriga stämningshöjande tillbehören.

 Bra ved av björk

Vi erbjuder även björkved av högsta möjliga kvalitet, som garanterar att du inte eldar material som vid förbränning riskerar att ge ifrån sig skadlig rök. Ta en titt på vårt utbud så kommer du garanterat att hitta produkter som hjälper till att förverkliga eller förbättra din vedeldade bastu.