Högsta kreditvärdighet

Bastu Traditionell Flexidesign 

Om du har unika mått

Ett stort urval med specialbyggda byggsatser. Här kan du modifiera bastun på en rad olika sätt. Helt enkelt Flexidesign som har ett stort urval av olika mått som säkert kan passa dig perfekt. Om du jämför att bygga bastu med lösa paneler så bör du veta att här vinner du både tid och pengar. Byggnationen går på ett par timmar jämfört med veckor av arbete med lösa bastupaneler.

Bastuserie Every sauna.jpg

Sparar både tid och pengar!

Everyserien hörnvariant utan sidoglas

Modellen finns i många olika storlekar som är anpassade från 2 till 6 personer allt efter hur många personer som skall vistas i bastun samtidigt. Alla väggar är prefabricerade på fabrik för ett enkelt montage. Med en prefabricerad lösning besparar du många arbetstimmar. De här modellerna bygger du ihop snabbt och kan använda tiden till att basta istället för att bygga med löst virke.

Everyserien hörnvariant med 1 sidoglas

Har du en bedårande utsikt som du vill ha kvar inifrån bastun eller vill du bara ha ett extra glas så du inte känner dig instängd. Anledningarna är många, därför har vi ett brett sortiment för dig där du säkert kan hitta den storlek som passar just er bäst. Viktigt är dock att man räknar med att yta behövs för monteringen och likaså takhöjden skall man inte glömma bort.  Byggsatsen är smart utförd då du kan välja vilken sida glaset skall sitta, det är bara att byta sidor, dvs spegelvända bastun.

Everyserien hörnvariant med 2 sidoglas.

Gillar man glas och har man en fin miljö man gärna vill se mer av så väljer man en bastu med 2 sidoglas. Snyggt och praktiskt och lite lyxigare för ögats skull. Värt att tänka på är att glaset är av härdat säkerhetsglas som i sig har en mycket god isolering och väggarna är med riktig isolering. Väljer man att beställa en extern styrpanel och bastuaggregat så är det redan för installerat med en kabelkanal i alla Every-basturna vilket givetvis förenklar för installationen och för elektrikerns kostnad.

Every rak bastumodell utan sidoglas

En rak bastumodell är givetvis en riktig klassiker. Varför ägna timmar att bygga bastu med lös panel när man kan göra det så mycket snabbare. Every rak modell utan sidoglas är som en gammal traditionell bastu, rak bastulave och aggregat på höger eller vänster sida. Glasdörren som medföljer alla bastur i denna serie kan fästas både för höger eller vänster öppning.

Every rak modell med 1 sidoglas

Här får ni en rak modell med 1 sidoglas. Vilken sida ni väljer att sätta sidoglaset är upp till er att bestämma då konstruktionen tillåter att sätta antingen den till vänster eller höger. Ta gärna kontakt med våra konsulter hur ni avser att placera bastun i ert utrymme för en enkel byggnation.

Every rak modell med 2 sidoglas.

Har man en utsikt man vill ha kvar under bastubadet så skall man givetvis göra vad man kan för att bevara den. En Everybastu med 2 sidoglas ger mer rymd i bastun och ser lite mer fräckare ut helt enkelt. Många av våra kunder som byggt en bastu i denna serie har haft en sjöutsikt eller bara ett snyggt badrum som man gärna vill ta del av även under bastusessionen. Att se på en TV samtidigt när man bastar blir allt mer populärt och då väljer många att sätta in externa högtalare som är kopplade till TV eller musikanläggningen. Våra bastuhögtalare finner ni under bastutillbehör- högtalare