Högsta kreditvärdighet

Bastu Traditionell Flexidesign 

Ett stort urval med specialbyggda byggsatser. Här kan du modifiera bastun på en rad olika sätt. Helt enkelt Flexidesign.

Every top.jpg

Underkategorier

 • Hörnbastu modell utan...

  EVERY HÖRNBASTU MODELLER UTAN SIDOGLAS.


  Nedan ser ni ett antal olika bastumodeller som är anpassade att placeras i en hörna. Välj en bastu som passar just din yta. I denna bastuserie så är det möjligt att få med ett eller flera bastuglas du finner de under respektive kategori med 1 sidoglas eller 2 sidoglas. Bastudörrarna är gjorda av härdat säkerhetsglas och inkluderas i priset likväl som bastulavar, bastugolv, handtag, aggregatskydd, bastulampa, helt enkelt mycket prisvärt och flexibelt då det finns många olika mått att välja av. Monteringstiden är försvinnande liten i jämförelse med att bygga ett traditionellt basturum med lösvirke och i prisjämförelse så är en bastumodul billigare.

  Traditionella basturum i hörn-modells utförande

  Hörnbastu i flexibel design

 • Hörnbastu med 1 sidoglas

  EVERY BASTUSERIE MED 1 SIDOGLAS 


  Då man kombinerar med ett extra sidoglas på sin bastu får man lite mer ljusinsläpp och har man en trevlig utsikt vill man inte gå miste om den. Every´s smarta system är att bastun är mycket anpassningsbar vid byggnationen. Dörren kan monteras både som vänster eller höger hängd.
  Basturummen kan även monteras åt vänster eller höger sida. Då höjden är 1990 mm så får den även plats i utrymmen med låg takhöjd såsom i de flesta källarutrymme. I alla Every modeller så inkluderas en glasdörr av härdat säkerhetsglas och givetvis även bastulav, bastulampa, aggregatskydd, golvtrall, bastuhandtag. Bastun kan beställas med valfritt bastuaggregat både med styrning direkt på aggregatet eller via en kontrollpanel på väggen.  

  Monteringsklara basturum med 1 sidoglas

  Flexibel hörn bastu med ett sidoglas

 • Hörnbastu med 2 sidoglas

  EVERY BASTUSERIE MED 2 SIDOGLAS

  Det här är bastumodellen för maximalt ljusinsläpp. Önskar man en extra lave till bastun så kan man kombinera detta vid beställningen. Nedan finner ni storlekar på bastu som är anpassade för 2 stycken sidoglas i kombination med en bastudörr av härdat säkerhetsglas. Basturum med 2 sidoglas och med böjd glasdörr

  Hörnbastu med två sidoglas och glasdörr

 • Rak bastu modell utan...

  EVERY RAK BASTUSERIE

  Basturum från Luxway´s Every bastuserie ger en rad olika smarta bastulösningar för dig som ska bygga en bastu. Alla basturum levereras i monteringsfärdiga paket som är enkla, prisvärda och anpassningsbara lösningar där vi på Luxway gjort merparten av jobbet.
  Basturummen är byggda för att tåla alla olika bastuklimat och stora temperaturskillnaderna mellan bastuns ut- och insida. Every basturum levereras med bastudörr av härdat säkerthetsglas och bastuinredning och bastubelysning. Basturummen är utformade kvadratiskt eller rektangulärt utformande ger oftast ett klassiskt utseende. Every erbjuder en mångfald av placeringsalternativ då det finns många olika mått för att din yta i ditt hem skall vara lättplacerat.
  Här preseterar vi våra färdiga basturum, kvadratiska och rektangulära basturum
 • Rak bastumodell med 1...

  EVERY RAK BASTUMODELL MED 1 SIDOGLAS

  Basturum med extra sidoglas förhöjer alltid stämningen vid bastubadet. Har du ett vackert badrum eller utsikt skall man givetvis bevara det och njuta av stunderna.

  Every kan installeras med både 1 eller 2 sidoglas, glasdörr följer alltid med som standardutrustning. En rak bastumodell är en klassisk lösning och även lättplacerad i sitt hem. Everyserien har en takhöjd som gör det möjligt att kunna installera i källarutrymme där oftast takhöjden är begränsad. I väggsidorna är det även en bra isolering och tätskikt vilket gör att Every fungerar bra i kalla utrymmen. Bastuaggregatet är i rostfritt stål med manövrering på aggregatet. Vill man ha en extern styrning med display infällt i väggen kan detta beställas extra.

  Bastu i raka och rektangulära former.

 • Rak bastumodell med 2...

  EVERY RAK BASTUMODELL MED 2 SIDOGLAS.

  Every bastu med 2 glasytor ger en betydligt mer exklusiv känsla då bastun har ett större glasparti som släpper in ljus och ger dig fri utsikt mot badrummet. Basturummet öppnar upp bastun och suddar ut gränserna mellan badrum och bastu. Bastun blir ett skönt socialt rum i badrummet. Every basturum levereras till dig som en färdig paketlösning med 2 sidoglas, du sparar både tid och pengar och slipper en massa tjafs från hantverkare. Kontakta Luxway direkt för din Every bastu vi har många lösningar för dig !