Högsta kreditvärdighet

Bastutillbehör 

Fullända din bastu med tillbehör från Luxway.

Med bastu tillbehör från Luxway får du en underbar upplevelse och maximal bekvämlighet. Luta dig tillbaka mot ett bekvämt ryggstöd och se ditt favoritprogram på TV direkt i din bastu eller fullända din avslappning med färg/ljusterapi. Köp dina bastu tillbehör från Luxway, så får du kvalitet i både produkten och din avslappning.

.

Mängder med tillbehör till din bastu, belysning, stäva skopa, termometer, hygrometer osv.

Underkategorier

 • Termo och hygrometer

  Rätt temperatur och luftfuktighet i bastun är mycket viktigt.

  En enkel tumregel säger att temperaturen och luftfuktigheten sammanslaget skall vara 100. Till exempel 65 grader celsius och 35 grader i procents luftfuktighet är tillsammans ca 100. Håller man sig inom denna regel så får man alltid sköna och mjuka bastubad.

 • Stävor och skopor

  Bastutillbehören med det lilla extra.

  Bastumiljön blir så mycket trevligare med några av de så kallade traditionella bastutillbehören. Fyll stävan med rent och friskt vatten innan du börjar badet, slå sedan vatten över aggregatets heta bastustenar. Njut därefter av den mjuka och varma ångan. I stävans vatten kan man också tillföra några droppar doft essens för att sprida en välbehaglig doft. Vi har många olika doftessenser och du finner säkert någon som passar just dig.

 • Borstar och hängare

  Att torrskrubba sig med en bastuborste är väldigt skönt och tillhör basturitualen.

 • Bastubelysning

  Belysning, skärmar, LED för basturum

  En vacker belysning kan lyfta ett hem, på samma sätt kan rätt belysning i din bastu skapa en behagliga känslan av ro och harmoni. Med ljusfiber belysning kan du förstärka djupet eller höjden i bastun, belysa sitt lav, ryggstöd eller varför inte skapa din egen stjärnhimmel att njuta av. Med lampskärmar för vägg- eller hörn montering får du en belysnings källa som ger en exklusiv atmosfär till din bastu. Upplevelsen av din bastu kan enkelt varieras med hjälp av olika val och placering av ljuspunkter, här finner du ett stort urval för att skapa en stämningsfull belysning.

  .

  Alla sorters bastubelysning du behöver

 • Ljusterapi
 • Bastuolja | Bastuvax

  Vax och oljor för bastur.

  Bastu-vax: Skydd innehållande naturligt vax för träytor i bastu. Kan användas till Bastulavar, vägg och takpaneler, fönster och dörrar inomhus.

  Bastu-oljor: Är avsedd att användas som impregneringsmedel för bastulavar och paneler. Oljan tränger in i träet och ger på det sättet träet en smutsavvisande yta. Det gör att träet inte torkar ut och det blir även lättare att rengöra ytorna.

  .

  Skydda din bastu eller köp vax med pigment för ett modernt utseende

 • Bastustol och pall
 • Övriga bastutillbehör