Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastu Infraröd för 1 person  

Infrabastu för en person, alla kan skaffa sig sin egen bastu  att njuta av.

 En Infra bastu för en person kan placeras på liten yta och erbjuder samma teknik och tillbehör som du finner i de större modellerna. En IR-Bastu kan monteras var som helst i villan och är perfekt för lägenheten. Även för det minimala badrummet finns det plats för stora visioner. Kanske finns det utrymme i tvättstugan, hobbyrummet, hallen, sängkammaren eller under trappen, det enda som behövs är lite fantasi och ett ordinarie jordat el uttag.

Vill du inte vara så fyrkantig och få in lite mjukare former i ditt hem är Jade rund det perfekta alternativet. För den mer ombonade känslan är Infrabastu Apollon turmalin i cederträ ett bra val av bastu.

.

Liten bastu för en person

Visar 1 - 9 av 9 artiklar

 Drömmen om en bastu

Är utrymmena begränsade hemma eller är behovet endast att basta själv?

Oavsett hur ditt hem ser ut, vilken inredningsstil du föredrar eller hur stort du bor kan din dröm om en bastu bli verklighet. För dig som är trångbodd i en villa eller i en liten lägenhet finns det oftast något utrymme över. På en yta mindre än 1 m2 får våra minsta bastu modeller plats. Kompakt living kan inkludera en Infrabastu för en extra känsla av lyx och hälsa.  En infrabastu kräver inga förändringar i det utrymme där den skall placeras utan kan monteras var som helst i hemmet.

 

Het vardag

Vänta inte till helgen eller den där speciella dagen då du skall unna dig något – gör varje dag i veckan lite hetare och färggladare. Med din egen infraröda bastu kan du vårda din kropp och med färgterapin din sinnesstämning. De flesta IR bastu är utrustade med färgterapi där färgen på ljuset kan varieras. Nu är det bara att njuta av den välgörande värmen från infrabastun till avkopplande musik kombinerat med färgterapi. En infrabastu ger mervärde i vardagen då du kombinerar nytta med njutning.

Visar 1 - 9 av 9 artiklar