Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastu Infraröd för 1 person  

Är utrymmena begränsade hemma eller är behovet endast att basta själv?

Våra ir-bastu med sitt yta för en person kan rymmas även i de minsta utrymmet och vi erbjuder samma teknik och finesser som du finner i de större modellerna. Vid begränsat utrymme är det endast lite extra fantasi som krävs. En ir-bastu kräver inga förändringar i det utrymme där den skall placeras utan kan monteras var som helst i villan eller lägenheten. Även för det minimala badrummet finns det plats för stora visioner. Kanske finns det utrymme i tvättstugan, hobbyrummet, hallen, sängkammaren eller under trappen, som sagt det enda som behövs är lite fantasi och ett vanligt jordat el uttag.

På en liten yta erbjuds du stor njutning av ir-bastuns sköna värme med färgterapi och avkopplande musik.

.

Liten bastu för en person

Visar 1 - 8 av 8 artiklar

Du behöver inte ett stort rum för en liten bastu

Du behöver inte ett stort rum för att njuta av fördelarna med infraröd bastubadning. Även om du bor i en liten lägenhet finns det nog tillräckligt med utrymme för att passa en liten bastu. De minsta modellerna tar nästan inget utrymme - mindre än 1 kvadratmeter - och de är så mycket enklare att installera än du tror. En mini-bastu är det perfekta sättet att lägga till en känsla av lyx för ett kompakt liv.

Bastu - ditt eget privata spa hemma

Att ha egen bastu hemma kan du koppla ifrån vardagen och trängseln i vardagen när du känner för det. Tänk dig att du inte behöver mer dyra spahelger eller besök på skönhetssalongen. Med din egen bastu kan du ha allt i ditt eget hem. Varför inte ge hela ditt badrum en riktig spa-makeover!

Visar 1 - 8 av 8 artiklar