Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastu Infraröd för 3-4 pers 

Det finns flera hälsofördelar med en infrabastu

 Inte nog med att det är en annorlunda upplevelse att basta i en infraröd bastu - och att det finns mängder med olika hälsofördelar. Det är helt enkelt bättre för hälsan att bada bastu i en infrabastu än vad det är i en vanlig bastu. Bland annat har infraröd strålning använts inom medicin och rehabilitering i flera år. Infraröd bastu avger en lugnande effekt och en bastu förbättrar blodcirkulationen i kroppen. Detta ger inte bara en kroppsligt positiv känsla, utan även en mentalt avslappnande känsla. 

Hur fungerar en infraröd bastu?

 Infra-bastu fungerar ungefär exakt som den låter - den använder sig av infrarött ljus för att värma upp, istället för ett bastuaggregat. De infraröda ljusstrålarna är av värmande karaktär, och är helt ofarliga. Ljusstrålarna återfinns bland annat i solens strålar, fördelen för de värmekänsliga är att rummet inte blir varmare än 40 till 60 grader, vilket fortfarande är varmt, men långt ifrån temperaturerna en vanlig bastu vanligtvis uppehåller. Den mjuka varma känslan kombinerat med hög svettproduktion brukar göra att man ej saknar en gammal traditionell bastu. 

Basturum för tre personer

.

Visar 1 - 23 av 23 artiklar

Fördelarna med lufttemperaturen.

Genom att ha en relativt låg lufttemperatur så blir andningen behaglig i rummet, samtidigt som man kan njuta av värmen på ett annat sätt än vid traditionellt bastubad. Att bada bastu i en infrabastu kan vara påfrestande då faktisk värme upplevs på ett helt annat sätt. Den djupgående värmen ger svettkörtlarna en rejäl match. Du kan med andra ord svettas mer i en lägre temperatur till en lägre driftskostnad och samtidigt njuta av en lägre lufttemperatur. Kan det bli mycket bättre än så?

Visar 1 - 23 av 23 artiklar