Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastudörrar storlek 8x21 

Bastudörr i storlek 8x21

Då bastudörrar numera har ett antal vanligt förekommande standardmått är de väldigt enkla att installera. Ofta behöver man inte göra några förändringar i sin befintliga bastu, och planerar man att bygga nytt så kan man känna sig trygg i vetskapen att dimensionerna i de flesta fall är bestämda i förväg. Denna dörr har ett modulmått motsvarande 8x21, vilket innebär en bredd på 800 millimeter och en höjd på 2100 millimeter.

Den förenar riktigt klassisk design med modernt härdat glas. På så sätt förenas en traditionell bastuupplevelse med estetiskt nytänk vilket ger en bastu som känns både rymlig och gemytlig. Glaset släpper in ljus, och bidrar på så sätt till en unikt exklusiv helhet. Dessa populära dörrar har hittat en plats i flera bastulösningar världen över. En riktig storsäljare som fortsätter att vara högt eftertraktad. Ta själv en titt på utbudet och se om du inte kan hitta just den dörr som passar bäst ihop med dina önskemål, förväntningar och förhoppningar.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar

Funktion och estetik

Även om funktionalitet av naturliga skäl är vad som är avgörande för en välfungerande bastudörr, så bör man inte glömma hur viktigt det estetiska är. Med stiliga träkarmar och en pålitlig isolering smälter dessa dörrar verkligen samman med bastun. De kompletterar på ett unikt sätt en befintlig bastu, och blir snabbt en given del av ett pågående projekt. Resultatet talar oftast för sig själv, dessa dörrar är helt enkelt väldigt pålitliga.

Dörr konstruktionen

Konstruktionsmässigt är de ett tryggt alternativ som inte kan gå i baklås, och som har ett härdat säkerhetsglas. På så sätt klarar dörren även de allra mest krävande bastustunderna. Glöm oro att karmarna ska svälla eller att det på sikt ska uppstå oväntade problem. Typgodkänt glas och robust trä har gjort dessa dörrar till en favorit hos såväl entusiaster som de personer som planerar sitt första bastubygge.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar