Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastudörrar i trä 

Bastudörr i trä

När man tänker på bastu så är det mer eller mindre oundvikligt att visualisera sig det klassiska trämässiga inslaget som kommit att bli så givet. För oss nordbor är inte sällan massiv gran något utav definitionen av hur vi tänker oss att en bastu ska se ut. Dessa dörrar bevarar både den långvariga bastutraditionen, och förenar den möjliga tillval så som klart glas. Detta gör att man kan få en dörr som är traditionellt funktionell, samtidigt som den släpper in ljus utan att göra en bastu allt för öppen.

Smart dörrkonstruktion

Bastudörr som är tillverkade av obehandlat trä. Utsidan kan med fördel målas eller behandlas på valfritt sätt för den som vill göra utsidan mer individuell. De modeller som är försedda med glas har två vertikalt positionerade glasöppningar, som släpper in ljus utan att ge allt för stort mått av insyn. Tack vare smidig design kan dörrarna monteras med såväl höger- som vänsterhängning.

Visar 1 - 14 av 14 artiklar

Klassiska och funktionell bastudörr i trä.

Med isolering bestående av mineralull så kan du vara säker på att värmen hålls inne. Den både klassiska och tidsenliga granpanelen bjuder på en omisskännlig känsla som för tankarna till den delvis svunnen tid. Ta chansen och välj en dörr som alltid ligger i tiden, och som möjliggör bästa möjliga bastuupplevelse. Med smidiga snäpp-gångjärn är dörrarna unikt enkla att installera, och då de är mer eller mindre underhållsfria så är de även väldigt kostnadsmässigt effektiva. 

Standardiserad bastudörr 

Bastudörr som levereras med ett robust handtag i trä, och uppfyller de allra högsta krav som kan ställas på dörrar. Säkerhet, design och funktionalitet förenas i en unikt prisvärd produkt. Det enda du behöver ta ställning till är huruvida du önskar en dörr med eller utan fönster. De standardiserade storlekarna gör att dörrarna passar in i de flesta befintliga bastukonstruktioner, och blir med all enkelhet en naturlig del av ett nybygge.

 

Visar 1 - 14 av 14 artiklar