Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu
Högsta kreditvärdighet

Bastufönster storlek 5x19 

Bastufönster i storlek 5x19

Att installera fönster i bastun har på senare tid blivit så pass populärt att många numera anser det som en given del när man bygger ny bastu. Anledningen är att fönster i en bastu ger en särskild effekt som knappast går att ta miste på. De ger såväl bättre genomströmning av ljus, och ger en känsla av en avsevärt mycket större bastu. På det stora hela ger bastufönster en känsla av en mer öppen och tillgänglig bastu. 

Dessa fönster, med modulstorlek 5x19, följer standardmått vilket gör att de är enkla att installera i de flesta olika bastukonstruktioner. Tack vare en kvalitativ karm, av endera asp, furu eller al  så kan du vara säker på att hitta en fönster som verkligen smälter samman med bastuns övriga visuella upplägg.

Visar 1 - 9 av 9 artiklar

Mer ljus och upplevelsen av en större bastu

Dessa fönsterlösningar finns tillgängliga med flera olika sorters glas. Den som vill ha högsta möjliga insyn väljer med fördel traditionellt klarglas. Vill man ha en lite mer privat sfär så är rökgrått eller bronsfärgat glas ett ypperligt bra val. Oavsett vilket glas du väljer kan du vara säker på att själva konstruktionen är precis lika pålitligt. Samtliga glaslösningar är härdad, vilket gör att de både klarar alla de påfrestningar som bastumiljön innebär och att de även säkerställer så att värmen inte försvinner snabbare än vad som faktiskt är önskvärt. 

Ett brett utbud av bastufönster

Ta en titt på utbudet av olika fönster för din bastu så kommer du definitivt att hitta flera alternativ som passar. Oavsett om du planerar att bygga en bastu, eller vill göra förändringar på din befintliga bastu, så kommer dessa kvalitativa bastufönster göra stor nytta och tillföra ett stort mått av nytta och nöje. Har man väl upplevt en bastu med väl placerade fönster kan det vara svårt att tänka sig ett annat alternativ.

Visar 1 - 9 av 9 artiklar