Högsta kreditvärdighet

Tillbehör ved eldat bastuaggregat 

Tillbehör till vedeldad ugn

När det kommer till vedeldade bastuaggregat så är de kända för att vara lätta att använda och ge ett unikt behagligt klimat. Men, som alltid, krävs så klart vissa tillbehör för att upplevelsen ska bli så smidig som möjligt. De flesta som väljer att installera vedugnar inser fort att det kräver en hel del förarbete. Ofta är det ett populärt alternativ att bygga fristående byggnader för just vedbastu. Även om många väljer elektriska aggregat, för den relativt sett mer smidiga installationen, så är vedeldade ugnar fortfarande högt aktade när det kommer till att få en traditionell bastuupplevelse. 

Ofta är de vedeldade ugnarna avsevärt mycket billigare och enklare när det kommer till driften. Särskilt för den som har tillgång till egen ved, eller använder ved för övriga vardagsändamål.

Visar 1 - 31 av 31 artiklar

Ett stort och tillgängligt utbud

Två tillbehör som nog helt enkelt bör anses vara oundvikliga är så klart ved och bastusten. Även om det oftast tas för givet att all sorts ved är likvärdig, så kan det vara värt att spendera lite extra omsorg på vilken ved man väljer till sin bastu. Vid förbränning så uppstår det naturliga biprodukter, och då man befinner sig i nära anslutning till vedugnen är det en bra idé att välja en lämplig sorts ved. Björkved är en...

More
Visar 1 - 31 av 31 artiklar