Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastuolja | Bastuvax 

Vax och olja för bastu

Trä är ett material som är nära förknippat med hur vi tänker oss att en bastu ska se ut. Det är inte så konstigt, då det är ett naturmaterial som av egen förmåga kan hantera drastiska omväxlingar gällande värme och fukt. Så det har helt enkelt fallit sig naturligt att bygga bastu i trä. Men då trä är ett levande material kräver det ett visst mått av omsorg för att det inte ska slitas eller åldras i förtid. Dessa produkter blir ett givet sätt att låta ens bastu förbli i nyskick.

.

Skydda din bastu eller köp vax med pigment för ett modernt utseende

Visar 1 - 10 av 10 artiklar

Att skydda och bevara din bastu

Bastuvax och bastuolja är två produkter som på ett unikt sätt skyddar och bevarar träytor i bastun. Vax är lämpligt för i stort sett samtliga ytor, medans olja traditionellt sett används för att impregnera träpaneler och bastulavar. Hur pass regelbunden behandling som krävs kan variera stort mellan olika träslag. Detta beror i stor utsträckning på den varierade mängd naturligt förekommande oljor som finns i träet. Men oavsett träslag så säkerställer regelbunden behandling att träet bibehåller sina allra bästa egenskaper.

Produkter som tillsammans ger oerhört bra resultat

Vi erbjuder samtliga produkter som krävs för att sköta din bastu. Basturengöring kan med fördel användas en viss tid innan övrig behandling, då det ser till att ytorna är fria från smuts och kalk. Därefter kan såväl oljebaserade bastuskydd som vax-produkter göra mycket för att bastun ska förbli som ny.

 Bra underhåll

Våra produkter är särskilt utvecklade för att uppfylla rigorösa krav avseende såväl funktion som säkerhet. Värt att komma ihåg är att produkterna kompletterar varandra, och ger tillsammans ett komplett skydd som verkligen är svårslaget. Eftersom många värdesätter att ha kvar en viss nyans på träytorna i sin bastu, så har produkterna instruktioner för att användning som säkerställer att man har kvar exakt det utseende som man har kommit att förvänta sig och uppskatta.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar