Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Skärmar 

Skärmar för bastubelysning

Få saker ger så pass klassisk bastukänsla som bastulampa bakom en ribbad lampskärm. Det bjuder på ett dovt och behagligt ljus som otvivelaktigen främjar en avslappad stämning, samtidigt som det ger trygg och säker avskärmning för lampan. I vårt utbud hittar du både äkta klassiker och mer vågade utföranden. Välj mellan ett stort antal träslag, för att på bästa sätt matcha din bastu eller skapa en spännande kontrast. Oavsett om du föredrar asp, furu, ceder, björk eller något annat träslag så kan vi erbjuda ett brett utbud.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar

 Kompatibla med olika lampor

Med praktiska produkter kan du utan problem montera lampan där den ger störst möjliga effekt. Såväl hörn- som väggmonterade modeller innebär att en stor del av arbetet redan är utfört. Glöm bekymmer med skarvar och att krångla med icke-standardiserade mått. Våra skärmar är kompatibla med många av de lampor som vi säljer. Därför är det en bra idé att först säkerställa att den lampa du har, eller planerar att införskaffa, passar ihop med den skärm du vill införskaffa.

Klassiska och pålitliga skärmar för belysning.

Även om det har blivit enormt populärt med LED- och fiberbelysning så bjuder en klassisk bastulampa definitivt på en särskilt unik och gemytlig känsla som verkligen kommat förknippas med bastu. Därför kan dessa skärmar och lampor med stör fördel kombineras med övriga lösningar. På så sätt kan man få såväl mysbelysning som effektfull punktbelysning.

 Planerad belysning ger rätt ljus

Att ha en väl upplyst bastu, där man själv avgör om ljuset ska vara dovt eller starkt, har kommit att bli väldigt populärt. Många som har fått uppleva en bastu med noggrant planerad ljussättning har svårt att återgå till en något mer mörk bastu. Rätt ljus har även den unika egenskapen att göra så att bastun helt enkelt känns mer rymlig. Därför lönar det sig alltid på sikt att spendera lite extra tid på att fundera över vilken belysning man faktiskt behöver.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar