Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Transformator och tillbehör 

Transformatorer och tillbehör

Väljer man att installera LED-belysning så är det viktigt att man även använder sig utav rätt sorts transformator. Detta är viktigt då transformatorn helt enkelt reglerar den mängd ström som skickas vidare till belysningen, och för att LED-lamporna ska fungera optimalt så måste strömtillförseln kunna tillgodose såväl det kollektiva strömbehovet för samtliga lampor, men även eventuella särskilda krav och förutsättningar som kan tänkas föreligga. Välj därför en transformator som är lämpad för den belysningslösning som du har införskaffat. Själva transformatorn kopplas till elnätet, och ska därför installeras utanför bastun.

 I vårt utbud av transformatorer finner du produkter som är lämpade för allt i från blygsamma 6 watt  ända upp till 150 watt. Samtliga produkter håller hög säkerhetsstandard och har termiska skydd. Detta kan gälla skydd mot kortslutning, överbelastning och överhettning. Vissa av dem stödjer även dimfunktion eller andra särskilda egenskaper, så se till att välja rätt lösning för dina behov.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar

Smidiga och effektiva ljuslösningar

Samtliga produkter i vårt utbud är särskilt anpassade för att vara lämpliga att använda i en bastu. Därför hanterar de utan problem den krävande bastumiljön som präglas av hög värme och fukt. Du behöver inte oroa dig för att produkterna ska innebära någon säkerhetsrisk. De mest avancerade produkterna har omfattande justerings- och anpassningsmöjligheter. Med dessa går det även att seriekoppla ljuskällor, och därmed hantera ett flertal belysningspunkter med största möjliga valmöjligheter.

Styr din effektbelysning

Använd ljussättningen till din fördel och låt den förhöja din bastuupplevelse. Med moderna ljuslösningar går det att få en bastu som är både väl upplyst och effektfull. Du kan vara helt säker på att det finns massor av produkter i vårt utbud som är fullständigt kompatibla med de transformatorer som vi säljer. Ta själv en titt så kommer du definitivt att hitta lampor och belysning för din bastu, som verkligen gör helhetsupplevelsen avsevärt mycket bättre.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar