Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastulav ASP 28x45 

Både praktiska och estetiskt tilltalande

Det finns mycket som kännetecknar bekväma bastulavar. Våra lavar är kvistfria och garanterar dig ett såväl utseendemässigt som praktiskt bra resultat. Känn dig trygg med vetskapen att du inte behöver oroa dig för kåda eller obekväma konstruktioner. Föredrar du ryggstöd och armstöd? Eller har du kanske särskilda önskemål gällande träslag? Sammanställ din egen bastulav eller välj bland några av våra många färdiga lavar.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar

Bestäm själv vad som passar bäst

Materialmässigt har du att välja mellan, bland annat, al och asp. Oavsett om du föredrar värmebehandlat eller förhållandevis obearbetat trä så täcker vårt sortiment dina behov. Väljer du en komplett lösning som sedan visar sig inte ha rätt dimensioner kan du med all enkelhet korta ned eller justera den, då samtliga är väldigt lättbearbetade. 

Pålitlig och funktionell bastulav

Ta chansen att få en stabil och pålitlig bastulav som ger dig en riktigt skön upplevelse under lång tid framöver. Är du inte riktigt säker på vilka preferenser och behov du har så kan du gärna kontakta oss för en individuell bedömning. Rätt val av en bastulav är inte bara en fråga om funktionalitet, utan är även något som verkligen kan sätta pricken över i på en annars perfekt bastu.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar