Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Termo och hygrometer 

Termo- och hygrometer

Även om bastu har kommit att förknippas med hög värme så är det faktiskt själva balansen mellan temperatur och luktfuktighet som avgör huruvida upplevelsen blir som man har tänkt sig. Trots att man med tiden lär känna sin bastu i den utsträckning att man helt enkelt vet vad som krävs för att uppnå rätt klimat, så kan bastutermometer eller bastuhygrometer vara en oumbärlig hjälp på vägen. I vårt utbud har vi ett stort antal produkter som garanterat hjälper dig att hålla koll på ditt bastuklimat.

Alla termometrar som vi saluför mäter med hög precision, och väldig noggrannhet, temperaturen i bastun. Till skillnad från traditionella termometrar så är de särskilt lämpade att ha i fuktiga miljöer. Samma gäller våra hygrometrar som är särskilt framtagna för att användas i bastu. För högsta möjliga enkelhet finns det även modeller som består av en integrerad lösning med bastutermometer- och bastuhygrometer i ett och samma hölje. Välj själv utifrån egna önskemål, och få produkter som uppfyller just dina krav.

Visar 1 - 31 av 31 artiklar

Pålitliga produkter från flera kända tillverkare

Det finns väldigt omfattande valmöjligheter i vårt utbud av termometrar och hygrometrar. Allt ifrån stilistiska alternativ till de som är uteslutande praktiska. Om du vill att produkten ska smälta in i en bastu utförande kan du med fördel välja en lösning som i förväg är monterad i ett trähölje. Välj bland furu, asp, ceder och många andra träslag för att få ett väldigt stilrent och praktiskt användbart resultat. Se själv vad som passar just dig och din bastu.

 Vi tillhandahåller pålitliga produkter från flera av de allra mest aktade tillverkarna av bastutillbehör. Välj mellan smidiga alternativ från, bland andra, Cariitti, Rento, Hukka och Kota. Med dessa bastuprodukter kan du vara säker på att kunna ta del av pålitliga temperatur- och fuktmätningar som verkligen hjälper dig att få den perfekta balansen mellan värme och luftfuktighet.

Rätt bastutemperatur och luftfuktighet i en bastu är mycket viktigt.

En enkel tumregel säger att temperaturen och luftfuktigheten sammanslaget skall vara 100. Till exempel 65 grader celsius och 35 grader i procents luftfuktighet är tillsammans ca 100. Håller man sig inom denna regel så får man alltid sköna och mjuka bastubad.

Visar 1 - 31 av 31 artiklar