Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Övriga bastutillbehör 

Praktiska bastutillbehör

Det finns otroligt mycket man kan göra för att helt enkelt piffa upp bastuupplevelsen eller göra den mer rolig, praktisk och trivsam. Oavsett om du vill ha något som gör bastustunden mer ergonomisk, eller om du vill ha en rolig bastutomte att placera bland stenarna i aggregatet, så kan du vara säker på att vi har något i vårt utbud som passar dig.

 Funktionella roliga tillbehör till en bastu

Så stor har marknaden blivit att det dykt upp många produkter som vid första anseendet kan upplevas onödiga, men som trots allt fyller en funktion. Med ett korvrör i täljsten förvandlas bastuaggregatet plötsligt till en fullt funktionell korvgrill, och med praktiska is-stenar håller man lätt sin favoritdryck kyld trots bastuns påträngande värme. Vill du koppla samman med bastustundens långa nordiska anor så kan en bastu ande med tjärdoft vara ett minst lika avkopplande, som för besökare oväntat, inslag. Är man socialt lagd och får regelbundna besök kan en bastu gästbok vara ett roligt sätt att låta bastun bli en sorts minnesplats över tidigare besök.

Visar 1 - 56 av 56 artiklar

Bastutillbehör som ger mycket nytta som nöje

Roliga och smarta bastutillbehör.

Vill man ha en oslagbar luft- och syreomsättning i sin bastu är det nästan oumbärligt med en bastufläkt. Dessa kan bidra till att såväl syresätta luften i bastun, som att säkerställa att bastun inte blir allt för varm. Genom att dölja dem bakom ett ventilationsgaller i trä så smälter fläkten på ett fantastiskt sätt in med resten av bastun. Befintliga ventileringsrör kan med fördel kompletteras med en tallriksventil i trä, som gör att man både kan reglera flödet och få en extremt tyst och diskret ventilationslösning. För längre stunder i bastun blir en huvudkudde med avlastande tyg snabbt ett givet tillbehör. Om du har en vedeldad bastu bör du även titta närmare på vårt stilrena handgjorda eldställ i gjutjärn, som inte bara är väldigt snyggt utan även ger en helhetslösning för att på ett effektivt sätt sköta elden

Visar 1 - 56 av 56 artiklar