Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Skorstenar och rökrör till bastuugnar 

Trygga och säkra skorstenar och rökrör

När det kommer till vedeldad bastu så är det helt enkelt en oundviklig nödvändighet att montera en skorsten. Anledningen har så klart att göra med att röken måste ledas bort på ett effektivt sätt. Moderna ugnar har väldigt effektiv och koncentrerad förbränning, och unikt tätförslutande rörlösningar. Rören går även att montera i vinklar, vilket gör att man kan dra nytta av vedeldade aggregat även under de mest svåråtkomliga omständigheterna. 

Känn dig trygg i vetskapen att du får en professionell brandisolerad lösning som säkerställer en trygg och angenäm bastuupplevelse. Det stora utbudet av kompletterande skorstenar och rökrör gör att du kan ordna en bastu utan större problem. De lackade rören tål även riktigt hög värme för att du ska kunna vara säker på att det estetiska utförandet inte påverkas med tiden.

Visar 1 - 12 av 12 artiklar

Modern och beprövad teknik

Oavsett om man väljer stålskorsten i rostfritt blankt eller svart utförande så får man samma garanterade brandsäkerhet. Moderna skorstenar använder brandsäkert material, för såväl isolering som ytterhölje. Då de numera är modulbaserade går det även att göra skorstenen så lång eller kort som det behövs. Med vinklade partier kan man även installera vedeld ugn i trängre utrymmen. När du väljer märkesprodukter så kan du alltid vara säker på att du kan köpa extramaterial om det visar sig att skorstenen behöver förlängas eller justeras i efterhand. 

Tillverkarna spenderar väldigt mycket tid och omsorg på att se till så att rörlösningarna leder till en säker och hälsosam bastuupplevelse. Tak- och väggenomföring ordnas med relativt stor enkelhet. Är du osäker på vilka behov du har, eller vad som är bästa lösningen för din situation, kan du med fördel kontakta kunnig personal som ger dig vägledning från början till slut. Välj rätt produkter för en trygg, säker och pålitlig rökgång för din vedeldade bastu.

Visar 1 - 12 av 12 artiklar