Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Färdiga lavar 

En färdig bastulav är alltid ett smidigt alternativ

Vårt omfattande utbud av en färdig bastulav gör att du med all enkelhet kan välja en komplett lösning som är väldigt smidig att installera i din befintliga bastu. Med ett utbud som täcker allt ifrån klassiska raka bastulavar, till särpräglade och exklusivt rundade alternativ så kommer du definitivt att hitta något som motsvarar dina önskemål. Att laven är viktig behöver nog knappast poängteras i någon större utsträckning. För många är det synonymt med själva sittytan där man helt enkelt spenderar sin tid, själv eller med goda vänner. Men det är även mycket mer än så. Det är en avgörande del av helhetsupplevelsen.

Visar 1 - 42 av 42 artiklar

En bastulav som är enkla att anpassa

Laven är mycket mer än bara en funktionell yta. Rätt val av material gör att bastulaven smälter samman med bastukonstruktionen, och kan även bli en visuell upplevelse i sin egen rätt. Alla våra bastulavar är fria från kåda och kvisthål, vilket många anser vara en betryggande vetskap. Även om det är storleken på bastun som avgör vilken av de färdiga lavarna som är lämpad att välja, så kan man ofta med ett mindre ingrepp modifiera en befintlig bastulave till att passa in i den egna bastukonstruktionen.

Gör att du redan i förväg vet hur slutresultatet kommer att bli

Oavsett om du föredrar al eller asp, värmebehandlat eller klassisk, så finns det flera olika konstruktioner att välja mellan i vårt utbud. Med en färdig lave slipper du bekymra dig över att resultatet kanske inte blir som du har tänkt dig. Därför är det ofta en trygghet att välja en befintlig konstruktion, då man redan i förväg vet hur resultatet kommer att bli. Ta chansen att välja en bastulav med ett professionellt utseende, och en funktionalitet som är garanterad. Den kommer att bjuda på en pålitlig bastuupplevelse under överskådlig framtid, utan onödigt krångel.

Visar 1 - 42 av 42 artiklar