Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Bastustol och pall 

Bastustolar och pallar

Även om bastuupplevelsen är nära förknippad med den traditionella bastulaven, med sin förhållandevis höga och ibland svårtillgängliga sittyta, så finns det ingen anledning att nöja sig med det. På senare tid har utbudet av stolar, pallar, ryggstöd och liknande ergonomiskt gynnsamma tillbehör fullständigt exploderat. Mycket har att göra med att vi helt enkelt förväntar oss mer bekvämlighet, och att vi nu för tiden håller oss aktiva högt upp i åldrarna.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar

En bekväm upplevelse

I vårt utbud finner du särskilt anpassade bastustolar, behändiga fotstolar, smidiga sittpallar och många andra produkter som inte bara förenklar utan även förhöjer upplevelsen. Många har kommit att uppskatta möjligheten att förflytta sittytor inne i bastun, för att på så sätt kunna få en upplevelse som man har full kontroll över. Flyttbara sitt- och avlastningsytor blir snabbt ett givet och oumbärligt inslag.

Både praktiska och effektfulla

Oavsett om du har särskilda fysiska behov eller bara älskar omväxling så är dessa sittprodukter verkligen värda att titta närmare på. En lite bredare bastustol kan göra väldigt mycket för bastuns tillgänglighet, och något så pass enkelt som en fotpall kan verkligen sätta pricken över i. Dessa produkter kan med stor fördel även användas i litet mindre, eller särskilt optimerade, bastulösningar, då de gör att man vid behov kan tillföra ytterligare sittplatser.

 Naturträ i era färgtoner

Samtliga produkter är tillverkade i naturträ, och kan med fördel behandlas för att få färgtoner som motsvarar den färg som övrigt material i bastun har. Därför är de verkligen väl lämpade för alla sorters bastu och önskemål och de som har valt att inreda sin bastu med dessa produkter har snabbt insett vad de tidigare har gått miste om. Oavsett om du vill göra din bastu till en mer social och tillgänglig plats, önskar flyttbara avlastningsytor eller helt enkelt behöver mer sittyta så kommer du definitivt att hitta produkter som passar dina önskemål. Ta en titt på vårt utbud och se själv vad du hittar.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar