Högsta kreditvärdighet

Bastuaggregat EOS- S line  

S-line är premiumsegmentet från EOS

Få andra produktserier kombinerar otroligt hög nivå av stilrenhet med unik effektivitet och jämn drift. Ända sedan 1940-talet så har det tyska företaget EOS Saunatechnik stått för såväl tradition som innovation i en bransch där kraven på ingenjörskap är höga. Med sin senaste exklusiva designserie har de verkligen dragit nytta av sin omfattande kunskap för att erbjuda oss ett produktutbud som är särskilt lämpat för en modern bastu. 

Med S-line har de tagit tekniken bakom sin standardserie till en helt ny nivå. Med aggregat som lämpar sig från bastustorlekar på 8 m3 och uppåt så har man att välja mellan ett flertal unika designer. Många av produkterna i S-lineserien har en direkt igenkännbar kubistisk design. Dessa kan med fördel kompletteras med EOS egna kubformade bastustenar. 

Visar 1 - 14 av 14 artiklar

Design och användarvänlighet

Genom att välja aggregat utifrån era faktiska storleksbehov så får ni en smidig lösning som inte kräver mer energi än nödvändigt. Med S-line-aggregat från EOS kan man vara säker på att få en lösning som är precis lika snygg som den är effektiv. 

Något som verkligen utmärker S-lineserien är det stilrena utförandet som gör att de verkligen smälter in i den inte sällan mer dovt mörka moderna bastudesignen. Den integrerade kabellösningen gör att aggregaten inte har några visuellt distraherande inslag. Genom att kombinera aggregaten med en styrenhet med klimatreglage, som med all enkelhet möjliggör att man ställer in perfekt temperatur oavsett tillfälle, får man en riktigt bekväm upplevelse. 

Design och kvalité

S-line är ett beprövat val som verkligen kommer att sätta pricken över i på alla stilrena bastulösningar. Avsaknaden av en öppen baksida gör att elementen med fördel kan monteras i närheten av glasrutor. Behovet av att anpassa bastun efter aggregatet försvinner helt, då EOS S-line verkligen smälter in med bastuns utförande. Den som behöver ett aggregat för mindre bastuvolym bör ta en titt på det stora antalet optimerade aggregat i EOS standardserie.

Visar 1 - 14 av 14 artiklar