Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu
Högsta kreditvärdighet

Styrenhet för bastuaggregat 

Styrenheten ger dig den upplevelse du förtjänar

Även om bastuaggregatet är vad som skapar det behagliga klimatet, så är det styrenheten som ser till att man får en bastuupplevelse som motsvarar ens egna preferenser. Nu för tiden finns det allt ifrån fjärrstyrda till lokalt installerade styrenheter. Genom att bygga in enheten i väggen på utsidan av bastun kan man säkerställa att den inte skadas av bastuklimatet, och att man med all enkelhet kan justera temperaturen inför bastubadet. 

De moderna styrenheterna har ofta ett flertal unikt behändiga funktioner. Ofta har man möjligheten att aktivera fördröjd uppvärmning. Detta gör att bastun är tillgänglig i den temperatur man önskar, precis då man vill. Vissa av de allra senaste enheterna möjliggör även fjärrstyrning så att man kan justera temperaturen på distans inför den kommande bastuupplevelsen.

Visar 1 - 25 av 25 artiklar

Många praktiska och användbara funktioner

Har man särskilda önskemål och behov när det kommer till styrning av aggregatet, så kan det vara en bra idé att först granska de olika egenskaperna. Det är nämligen så att många tillverkare har egna styrenheter med funktioner som är unika för särskilda modeller. Men oavsett vad man väljer så kan man vara säker på att man får en modern styrenhet som täcker de flesta behov man som bastuägare har. Aldrig förr har det varit så enkelt att justera temperatur och klimat på sin bastu, oavsett vilket aggregat man har. 

Funktioner så som fuktsensorer och temperaturgränser har kommit att bli väldigt uppskattade, då de möjliggör en riktigt dynamisk och avslappnade bastuupplevelse. Varje ny generation av styrenheter erbjuder nya och unikt användbara funktioner. De är i de flesta fall enkla att montera, och tillgängliga förlängningskablar gör att man kan placera enheten där den passar som allra bäst. Kom bara ihåg att säkerställa att den styrenhet du planerar att köpa är anpassad för modellen på ditt bastuaggregat.

Visar 1 - 25 av 25 artiklar