Högsta kreditvärdighet

Bastuaggregat Huum 

Unik design och hög effektivitet

Det estländska företaget HUUM har blivit en trendsättare på marknaden för nordisk bastu. Som förhållandevis nya i bastuvärlden har de på kort tid fått enormt stort genomslag. Mycket har att göra med deras unika produkter som förenar tidlös design med allra senaste teknik. Som första bastuaggregat fick det ett hedersomnämnande på 2015 års välrenommerade reddot award. 

Deras aggregat har en direkt igenkännbar oval form som inte bara är estetisk, utan även främjar värmefördelning och luftfuktighet på ett sätt som saknar motsvarighet bland konkurrenternas produkter. Varje enskild skopa med vatten fördelas effektiv över stenarna och maximerar effekten. Med storlekar som lämpar sig för bastus mellan 3 och 35 m3 är de perfekt för bastufantasten som vill ha det lilla extra.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar

Smidiga tekniska lösningar

Styrenheten Uku kan integreras helt sömlöst med de produkter från HUUM som levereras med en förinstallerad GSM-modul. Det innebär att man helt enkelt kan fjärrstyra aggregatet direkt från sin smartphone. Var man än befinner sig. Denna sorts moderna innovation har gjort HUUM till en given favorit bland många personer som gillar att kombinera gamla anor med högteknologiska lösningar. 

Oavsett vilket aggregat man väljer så kan man känna sig trygg...

More
Visar 1 - 8 av 8 artiklar