Aito Ved-eldad   Bastuugn Aito AK-57 med keramiska stenar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bastuugn Aito AK-57 med keramiska stenar

Vedeldat bastuaggregat AITO AK-57
För bastu storlek 11-20 m3

Beställningsvara Lång leveranstid

44 727,00 kr Inkl. moms

35 781,60 kr Exkl. moms

Rekommenderade tillbehör
Beskrivning

För basturum 11-20 m3

Aito AK-57 för sanna bastuälskare som gillar att njuta heta badAito-bastuugnen AK-57 är en traditionell ackumulerande bastuugn som gör bastubadandet till en äkta njutning. Stenarna värms tills de är rödglödande varefter dragspjället stängs. Bastuugnens massa och stora stenmängd garanterar långa, mjuka och syrerika bastubad i många timmar. Ett vedeldat bastuaggregat som Aito är klar för bastubad redan efter 1-1,5 timme.

Vedeldat bastuaggregat som är monteringsklart

Bastuugnen levereras i monteringsklara delar som monteras utan murbruk på den plats som reserverats för bastuugnen. Leveransen innehåller alla nödvändiga delar inklusive bastustenarna. Bastuugnens mantel är av stilfull svart emaljerad stålskiva som är lätt att hålla ren. Manteln är isolerad och isoleringen har skyddats med rostfri stålplåt. Eldstaden består av element gjutna av eldfast massa.

Stenmagasinet har fodrats med eldfast tegel. Bastuugnens lucka, rost och inre lucka är av gjutjärn. Bastustenarna ingår i leveransen. Bastuugnen finns även utrustad med mantelbehållare (VS). Bastuugnen levereras med mycket hållbara keramiska bastustenar som förkortar uppvärmnings tiden avsevärt. De keramiska stenarnas runda form förbättrar också draget. Stenarnas värmebeständighet är förstklassig vilket förlänger deras livslängd.

OBS! Denna ugn måste stå på ett underlag av betong.

Ett bra vedeldat bastuaggregat med maximal värme och med minimalt underhåll det är Aito helt enkelt.

Datablad
Narvi
2220K
Gender
Unisex