Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu
Högsta kreditvärdighet

 Bastudörrar storlek 7x19 Bastudörr 7x19 Alnö, brons glas med alkarm Visa större

Bastudörr 7x19 Alnö, brons glas med alkarm

2 490 kr

S10092

Bastudörr 7x19 Alnö

En mycket fin glasdörr med stabilt rektangulärt handtag av al. En bastudörr i glas ger bastun mer ljus och rymd och är dessutom säker då glaset i dörren är av 8 mm härdat säkerhetsglas.

Glasdörrarna är utvecklade speciellt för bastur. I leveransen ingår monteringsfärdig 42 x 92 mm alkarm, silikontätning i karmen, säkerhetsglas, justerbara gångjärn, reglerbart rullås och ett stabilt rektangulärt handtag.


En mycket fin glasdörr med stabilt och elegant handtag av al. En bastudörr i glas ger bastun mer ljus och rymd och är dessutom säker då glaset i dörren är av 8 mm härdat säkerhetsglas.

Glasdörrarna är utvecklade speciellt för bastur. I leveransen ingår monteringsfärdig 42 x 92 mm alkarm, silikontätning i karmen, säkerhetsglas, justerbara gångjärn, reglerbart rullås och ett stabilt handtag.

Det här är en dörr som har det lilla extra om man exempelvis vill komplettera en elegant panel med en karm i samma material.

OBS! Se till så att du har ca 30-70 mm högre mått i dörrhålet än vad karmens mått är. Det är för att få in luft under dörren och för att undvika att vatten sugs upp i änd träet på karmen.

Specifikation.
Modulmått: 7x19
Karm yttermått: 690x1890
Matr. i karm: Limmad al
Övrigt: Vändbar höger-vänster