Högsta kreditvärdighet

Bastudörr 7x19 Alnö, brons glas med alkarm Visa större

Bastudörr 7x19 Alnö, brons glas med alkarm

2 490 kr

S10092

Bastudörr 7x19 Alnö

En mycket fin glasdörr med stabilt rektangulärt handtag av al. En bastudörr i glas ger bastun mer ljus och rymd och är dessutom säker då glaset i dörren är av 8 mm härdat säkerhetsglas.

Glasdörrarna är utvecklade speciellt för bastur. I leveransen ingår monteringsfärdig 42 x 92 mm alkarm, silikontätning i karmen, säkerhetsglas, justerbara gångjärn, reglerbart rullås och ett stabilt rektangulärt handtag.


En mycket fin glasdörr med stabilt och elegant handtag av al. En bastudörr i glas ger bastun mer ljus och rymd och är dessutom säker då glaset i dörren är av 8 mm härdat säkerhetsglas.

Glasdörrarna är utvecklade speciellt för bastur. I leveransen ingår monteringsfärdig 42 x 92 mm alkarm, silikontätning i karmen, säkerhetsglas, justerbara gångjärn, reglerbart rullås och ett stabilt handtag.

Det här är en dörr som har det lilla extra om man exempelvis vill komplettera en elegant panel med en karm i samma material.

OBS! Se till så att du har ca 30-70 mm högre mått i dörrhålet än vad karmens mått är. Det är för att få in luft under dörren och för att undvika att vatten sugs upp i änd träet på karmen.

Specifikation.
Modulmått: 7x19
Karm yttermått: 690x1890
Matr. i karm: Limmad al
Övrigt: Vändbar höger-vänster