Högsta kreditvärdighet

Luxway erbjuder följande betalnings-alternativ.

SveaWebPay Faktura"Betala på 14 dagar efter levererans"

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Luxway Nordic AB överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetala räntefritt upp till 12 månader " Efter leverans "

SveaWebPay Delbetala 
Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos Luxway Nordic AB. Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 195 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.


 Betala via säker kortbetalning via Bambora

 

Leverans

Leverans sker normalt från Luxways lager inom två till sju dagar från det att ordern är bekräftad och betalning erhållits. Om produkten inte finns i lager sker leverans fortast möjligt. I de fall då leverans är beställd av kunden, ombesörjer Luxway transporten av produkten, och ansvarar denna även för att produkten är fullt försäkrad under transporten. Endast ett överlämnande försök görs. För de fall att kunden inte finns på plats för att mottaga produkten lämnar transportfirman produkten i närmaste depå där den förvaras och hålles tillgänglig för kunden( eller för en ny transportleverans om sådan överenskommelse  skett). Löser inte  kunden  ut sin produkt inom 14 dagar är vi tvungna att  debitera kunden  för våra omkostnader, dubbelfrakt samt 10% på av ordersumman. För att kunden inte skall vara ansvarig  för ev transportskador, måste kunden omgående reklamera till transportfirman genom en skriftlig påteckning av det fraktdokument som kunden skall signera för att bekräfta mottagandet av produkten. Om detta krav på att nedteckna reklamationen på fraktdokumentet inte uppfylls gäller inte transportförsäkringen och kunden har inte rätt att kräva ersättning på skada.Vid dold skada skall detta anmälas omedelbart och innan montering och senast 3 dagar efter leveransdag.Vid eventuella frågor rörande transporter var vänlig att kontakta kundtjänst. Vid beställning av transporter  var noga men att fylla i telefonnummer dagtid så att transportören enkelt kommer i kontakt med dig som kund. 

Frakt

Luxway redovisar priserna inklusive moms. Avgifter för frakt tillkommer om
inte artikeln ej visar fraktfri leverans.

Fraktkostnad till kund av Infrabastu är enligt följande.

1.) Ett fast pris på 1 000:-kronor om inget annat anges i produktbeskrivningen.
    ( Varan levereras på ca 2 till 3 dagar )

2.) Vid Kampanj = Fraktfritt är varan fraktfri hemleverans.

3.) Slutsåld = Varan ligger för inleverans och sänds till er vid ankomst.
                    ( leveranstider från 2 till 8 veckor beroende på produktion )

Det totala pris som anges i kassan vid beställning är det pris som gäller.
Frakter sker med våra transportörer, Dhl eller Schenker.
Önskar kund betala vara kontant hänvisar vi till utställningslokal 
Datavägen 43 A, 436 32 Askim, där kan betalning ske för att sedan kunna kvittera ut
varan via vårt lager. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.Garanti
Luxway säljer alla produkter med 2 års konsument garanti vilket avser tillverkarens garanti. Produktgarantin täcker ursprungliga fel dvs fel som fanns i varan vid leverans. Byte av eventuell reservdel ombesörjs av kunden själv efter mottagandet av rekommenderad utbytesdel. Tillverkare-garanti för näringsidkare (företag) är 1 år. Vid handhavande fel, olyckshändelser, vanvård, onormal användning, felinstallation, felinställning, fel som uppstår efter egen förändring av produktens funktion, eller utseende. Vid felaktig användning av produkten eller att skötselanvisningar ej har följt gäller ej garantin.Kvitto med betalning är ditt garantibevis.

Reklamation.
Skulle varan vara skadad eller felexpedierad när godset anländer till kund åtar sig Luxway att kostnadsfritt åtgärda felet. Detta gäller endast om t,ex skada är anmäld till transportör vid ankomst, det är kundens skyldighet att inspektera godset vid ankomst och samt vid det tillfället anmärka skada direkt till transportör som sedan handlägger detta som försäkringsskada.Vid dold skada eller fel skall detta anmälas direkt vid upptäckt innan montering av varan färdigställs och senast 3 dagar efter leveransdag. Om varan är felexpedierad tar Luxway alla kostnader för byte av vara. Ansvar för utrymmesmässiga möjligheter finnes, åligger kundens ansvar. Variationer i färgstruktur och ådring samt mindre träsprickor kan förekomma på produkter i trämaterial som är ett levande material och är ej en grund för reklamation.  Avvikande färg eller nyans kan förekomma i trämaterial liksom ytstruktur. Vi kan ej garantera att den faktiska varan kommer att ha exakt den färg och utseende som Ni uppfattar på er dator då färgfunktioner kan uppfattas olika på grund av grafikkort och bildskärm på Er dator. Ovanstående variationer och skillnader är naturliga och utgör ej grund för reklamation.Vi reserverar oss för ev. tryckfel samt felskrivningar.


Transportrisken

Frakttransportören står för transportrisken dvs risken för att en vara skadas eller kommer bort under  transporten (kund måste dock uppfylla ovan angivet angående skriftlig påteckning av transportdokumentet) Kund står för risk vid returfrakt.

Ångerrätt och öppet köp

Enligt distans och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan då du beställt varan via vår butik på vår hemsida. Detta under förutsatt att produkten är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Vi vill informera att ångerrätt inte gäller i vissa fall. Exempelvis inte hygienprodukter i bruten förpackning, varvid inkluderar en använd bastu. Förutsättning för retur är att varan återlämnas i obruten originalförpackning samt att varan är oskadd och komplett, därtill att originalkvitto och fraktsedel är bilagd. Ångerrätt gäller inte för våra företagskunder. Vid eventuell retur svarar kunden för fraktkostnad och ombesörjer detta själv. Kund ansvarar även för transportens risk. Efter det att inspektion utförts på terminal utan anmärkningar krediteras kundfordran minus fraktkostnaden till kund. Om anmärkningar skett svarar kund för att avhämta godset på terminal då ångerrätten hävts.

 

Hur returneras varan

Tag alltid kontakt med Luxway kundtjänst före en retur.


F-skattsedel
Luxway innehar f-skattsedel och är registrerad för moms.
VATNO: SE556717030201

Betalning

Luxway redovisar priserna inklusive moms. Avgifter för frakt tillkommer.
Avgifter för frakt till kunds dörr av Infrabastu är enligt följande.
1 persons bastu pris 875:-kr 
2 persons bastu pris 1000:-kr
4 persons bastu pris 1200:-kr
Eller pris som redovisas i kassan. 
Frakter sker med våra transportör DHL
Önskar kund betala vara kontant hänvisar vi till vår utställningslokal 
Datavägen 43A .436 32 Askim, där kan betalning ske för att sedan kunna kvittera ut varan via något av våra lager i Sverige.
Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.


 

Betalning av beställda varor

När du beställer en vara som ej är lagerförd betalar du ingen handpenning. Du måste dock förboka din beställning för inkommande leverans för att vara säker på att få leverans. Efter omlastning i vårt lager skickar varan till dig. Leveranstiden varierar beroende av leverantör, information om detta kommer att meddelas i samband med köp. När du beställer en vara som ej är lagerförd väljer du betalningsform, förskottsbetalning, du får då en order-bekräftelse via mail/brev med produktens totala pris.


 
Direktinsättning via konto till SEB Banken.
Luxway Nordic AB
Kontonummer : 50371066530
Ibannummer: SE2250000000050371066530

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ

Faktura betalningsvillkor 14 dagar.
Leasing för företag, begär offert.
Delbetalning, 3 mån, 6 mån, 12 månader till 0 % ränta.
24 mån eller 36 månader till 9,95% ränta.
Postens betalväxel: skall utfärdas på Luxway Nordic AB. Orgnr 556717-0302.
Innan utförandet be att få ett ordernummer från kundtjänst Tel 031-89 90 80

-Bank/kreditkort  Till dig som har Visa eller Mastercard dock ej kort utfärdade av utländsk bank. Vi använder oss av PayEx för säker kortbetalning.

-Delbetalning  för dig som vill få möjlighet att dela upp din betalning erbjuder vi denna tjänst  via Svea. Följande ränta och betalplan.

Varuvärde understigande 10 000 kr kan även betalas via Swish
på nummer 1235399738 


Delbetalning
> 6 månader 0 % ränta

> 12 månader 0 % ränta
> 24 månader 9,95 % ränta
> 36 månader 9,95 % ränta
Tillkommer endast 29 kr aviavgift / mån
Uppläggnings kostnad á 295 krFaktura
Ni har möjlighet att få faktura med betaltid på 14 dagars kredit.

  " För säker kortbetalning "

Via kortbetalning använder vi 3d secure från Payex
Säkrast att handla med kort! 
Vår webshop använder 128-bitars kryptering (samma som din Internetbank) och 3D-Secure för att verifiera din kortbetalning. 3D-Secure är en ny säkerhetsstandard framtaget av Visa och Mastercard för att möta kraven på ökad säkerhet vid kortbetalningar över Internet. Dina kortuppgifter sparas inte av oss utan slussas över till payex, för kortinlösen, som sköter själva debiteringen av ditt kort. Du kan alltid känna dig säker med kortbetalning eftersom Banken eller kortutgivaren tar ansvar ifall ditt kort skulle användas i bedrägligt syfte. Du får alltid tillbaka pengarna från banken eller kortutgivaren så länge du inte varit ovarsam med ditt kort. Att använda sitt kort för att betala i en webshop som använder sig av 128-bitars kryptering och 3D-Secure är inte att vara ovarsam med sitt kort.
Luxway Nordic AB
Datavägen 43 A
436 32 Askim
Orgnr:556417-0302
Vi innehar F-skattsedel
Tel 031-89 90 80 Fax 031-89 94 40
info@luxway.se  
www.luxway.se
  Köpvillkor

Leverans

Leverans sker normalt från Luxways lager inom två till sju dagar från det att ordern är bekräftad och betalning erhållits. Om produkten inte finns i lager sker leverans fortast möjligt. I de fall då leverans är beställd av kunden, ombesörjer Luxway transporten av produkten, och ansvarar denna även för att produkten är fullt försäkrad under transporten. Endast ett överlämnande försök görs. För de fall att kunden inte finns på plats för att mottaga produkten lämnar transportfirman produkten i närmaste depå där den förvaras och hålles tillgänglig för kunden( eller för en ny transportleverans om sådan överenskommelse  skett). Löser inte  kunden  ut sin produkt inom 14 dagar är vi tvungna att  debitera kunden  för våra omkostnader, dubbelfrakt samt 10% på av ordersumman. För att kunden inte skall vara ansvarig  för ev transportskador, måste kunden omgående reklamera till transportfirman genom en skriftlig påteckning av det fraktdokument som kunden skall signera för att bekräfta mottagandet av produkten. Om detta krav på att nedteckna reklamationen på fraktdokumentet inte uppfylls gäller inte transportförsäkringen och kunden har inte rätt att kräva ersättning på skada.Vid dold skada skall detta anmälas direkt vid upptäckt innan montering av varan färdigställs och senast 7 dagar efter leveransdag. Vid eventuella frågor rörande transporter var vänlig att kontakta kundtjänst. Vid beställning av transporter  var noga men att fylla i telefonnummer dagtid så att transportören enkelt kommer i kontakt med dig som kund. 

Fraktkostnad till kund av Infrabastu är enligt följande.

1.) Ett fast pris på 1 000:-kronor om inget annat anges i produktbeskrivningen.
    ( Varan levereras på ca 2 till 3 dagar )

2.) Vid Kampanj = Fraktfritt är varan fraktfri hemleverans.

3.) Slutsåld = Varan ligger för inleverans och sänds till er vid ankomst.
                    ( leveranstider från 2 till 8 veckor beroende på produktion )

Frakter sker med våra transportörer, Dhl, Schenker, eller budbil.
Önskar kund betala vara kontant hänvisar vi till utställningslokal 
Luxway Nordic AB. Datavägen 43 A, 436 32 Askim, där kan betalning ske för att sedan
kunna kvittera ut varan via vårt lager.
Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.


Garanti
Luxway säljer alla produkter med 2 års konsument garanti vilket avser tillverkarens garanti. Produktgarantin täcker ursprungliga fel dvs fel som fanns i varan vid leverans. Byte av eventuell reservdel ombesörjs av kunden själv efter mottagandet av rekomenderad utbytesdel. Tillverkaregaranti för näringsidkare (företag) är 1 år. Vid handhavande fel, olyckshändelser, vanvård, onormal användning, felinstallation, felinställning, fel som uppstår efter egen förändring av produktens funktion, eller utseende. Vid felaktig användning av produkten eller att skötselanvisningar ej har följt gäller ej garantin.Kvitto med betalning är ditt garantibevis.


Reklamation.
Skulle varan vara skadad eller felexpedierad när godset anländer till kund åtar sig Luxway att kostnadsfritt åtgärda felet. Detta gäller endast om t,ex skada är anmäld till transportör vid ankomst, det är kundens skyldighet att inspektera godset vid ankomst och samt vid det tillfället anmärka skada direkt till transportör som sedan handlägger detta som försäkringsskada.Vid dold skada eller fel skall detta anmälas direkt vid upptäckt innan montering av varan färdigställs och senast 3 dagar efter leveransdag. Om varan är felexpedierad tar Luxway alla kostnader för byte av vara. Ansvar för utrymmesmässiga möjligheter finnes, åligger kundens ansvar. Variationer i färgstruktur och ådring samt mindre träsprickor kan förekomma på produkter i trämaterial som är ett levande material och är ej en grund för reklamation. Avvikande färg eller nyans kan förekomma i trämaterial liksom ytstruktur. Vi kan ej garantera att den faktiska varan kommer att ha exakt den färg och utseende som Ni uppfattar på er dator då färgfunktioner kan uppfattas olika på grund av grafikkort och bildskärm på Er dator. Ovanstående variationer och skillnader är naturliga och utgör ej grund för reklamation.Vi reserverar oss för ev. tryckfel samt felskrivningar.

Transportrisken

Frakttransportören står för transportrisken dvs risken för att en vara skadas eller kommer bort under  transporten (kund måste dock uppfylla ovan angivet angående skriftlig påteckning av transportdokumentet) Kund står för risk vid returfrakt.

Ångerrätt och öppet köp

Enligt distans och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan då du beställt varan via vår butik på vår hemsida. Detta under förutsatt att produkten är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Vi vill informera att ångerrätt inte gäller i vissa fall. Exempelvis inte hygienprodukter i bruten förpackning, varvid inkluderar en använd bastu. Förutsättning för retur är att varan återlämnas i obruten originalförpackning samt att varan är oskadd och komplett, därtill att originalkvitto och fraktsedel är bilagd. Ångerrätt gäller inte för våra företagskunder. Vid eventuell retur svarar kunden för fraktkostnad och ombesörjer detta själv. Kund ansvarar även för transportens risk. Efter det att inspektion utförts på terminal utan anmärkningar krediteras kundfordran minus fraktkostnaden till kund. Om anmärkningar skett svarar kund för att avhämta godset på terminal då ångerrätten hävts.

 

Hur returneras varan

Tag alltid kontakt med Luxway kundtjänst före en retur.


F-skattsedel
Luxway innehar f-skattsedel och är registrerad för moms.
VATNO: SE556717030201

Betalning

Luxway redovisar priserna inklusive moms. Avgifter för frakt tillkommer.
Avgifter för frakt till kunds dörr av Infrabastu är enligt följande.
1 persons bastu pris 875:-kr 
2 persons bastu pris 1000:-kr
4 persons bastu pris 1200:-kr
Eller pris som redovisas i kassan. 
Frakter sker med våra transportörer, Dhl, Schenker,eller budbil.
Önskar kund betala vara kontant hänvisar vi till vår utställningslokal 
Datavägen 43A. 436 32 Askim, där kan betalning ske för att sedan kunna kvittera ut varan via vårt lager.
Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.


 

Betalning av beställda varor

När du beställer en vara som ej är lagerförd betalar du ej någon handpenning.
Vid ankomst till vårt lager av din beställda vara aviseras du om pågående utleverans.
Leveranstiden varierar beroende av tillverkning och transporttider, information om detta kommer att meddelas i samband med köp. Efter det du mottagit din vara faktureras du inom 1 vecka såvidare du ej angivit delbetalning eller direktinsättning till bank. Vi fakturerar med 14 dagars kreditvillkor.  Ett kreditgodkännande erfodras för fakturering av beloppet. Vi reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning, rabatt och eventuella tryckfel som kan finnas på vår hemsida. För att handla hos oss via Internet måste du vara myndig.
 
Direktinsättning via konto till SEB Banken.
Luxway Nordic AB
Kontonummer : 50371066530
Ibannummer: SE2250000000050371066530

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ

Faktura betalningsvillkor 14 dagar.
Leasing för företag, begär offert.
Delbetalning, 3 mån, 6 mån, 12 månader till 0 % ränta.
24 mån eller 36 månader till 9,95% ränta.
Postens betalväxel: skall utfärdas på Luxway Nordic AB. Orgnr 556717-0302.
Innan utförandet be att få ett ordernummer från kundtjänst Tel 031-89 90 80

-Bank/kreditkort  Till dig som har Visa eller Mastercard dock ej kort utfärdade av utländsk bank. Vi använder oss av PayEx för säker kortbetalning.

-Delbetalning  för dig som vill få möjlighet att dela upp din betalning erbjuder vi denna tjänst  via Kreditor. Följande ränta och betalplan.

Varuvärde understigande 10 000 kr kan även betalas via Swish
på nummer 1235399738 Delbetalning
> 6 månader 0 % ränta

> 12 månader 0 % ränta
> 24 månader 9,95 % ränta
> 36 månader 9,95 % ränta
Tillkommer endast 29 kr aviavgift / mån
Uppläggnings kostnad á 295 krFaktura 
Ni har möjlighet att få faktura med betaltid på 14 dagars kredit.

  " För säker kortbetalning "

Via kortbetalning använder vi 3d secure från Payex
Säkrast att handla med kort! 
Vår webshop använder 128-bitars kryptering (samma som din Internetbank) och 3D-Secure för att verifiera din kortbetalning. 3D-Secure är en ny säkerhetsstandard framtaget av Visa och Mastercard för att möta kraven på ökad säkerhet vid kortbetalningar över Internet. Dina kortuppgifter sparas inte av oss utan slussas över till payex, för kortinlösen, som sköter själva debiteringen av ditt kort. Du kan alltid känna dig säker med kortbetalning eftersom Banken eller kortutgivaren tar ansvar ifall ditt kort skulle användas i bedrägligt syfte. Du får alltid tillbaka pengarna från banken eller kortutgivaren så länge du inte varit ovarsam med ditt kort. Att använda sitt kort för att betala i en webshop som använder sig av 128-bitars kryptering och 3D-Secure är inte att vara ovarsam med sitt kort.
Luxway Nordic AB
Datavägen 43 A
436 32 Askim

Orgnr:556417-0302
Vi innehar F-skattsedel
Tel 031-89 90 80 Fax 031-89 94 40
info@luxway.se  
www.luxway.se
  Köpvillkor