Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Jade infraröd massage bädd, Butiksexemplar

Carageen-IRMS005-expo

Butiksexemplar. / SÅLD!
Fraktkostnad: 425 kr / hemleverans i hela Sverige.
---------------------------------------------------------------------

Jade massage är en unik kombination av infraröd värme, akupressur och kiropraktik som framförallt fokuserar på din rygg.
Massagen är både avslappnande och kan upplevas hård de första sessionerna men när man vänjer kroppen är den mycket skön och välgörande. Infraröda värmevågor istället för nålar mot de punkter som enligt akupunktur- läran stimulerar kroppens centra för en god hälsa.

Behandlingen avlastar ryggraden genom att stretcha och värma samtidigt med djupgående infraröd värme.
Jade massage är olik jämfört med en traditionell massagefåtölj.

Inne i bädden finns mjuka jade stenar som är uppvärmda till 50-60 grader via infraröd värme som rör sig långsamt till olika punkter på ryggen. Det finns 7 st olika behandlings program att välja mellan. Bädden är ställbar och har inbyggd Mp3 spelare, högtalare med kortplats för musik eller avslappnings ljudfiler.


Massage stenarna är tillverkad av Jade som är en halvädelsten och som vid uppvärmning av infraröda värmestrålar även producerar egen infraröd värme. Med kontrollpanelen kan du välja gradtal på sängen upp till 60 grader, samt 7 olika massageprogram.

MP3 spelare samt hörlurar är inbyggd i massage sängen. SD kortplats för uppspelning av musik eller medföljande relaxprogram medföljer.


Längd: 198 cm
Bredd: 65 cm
Höjd: 52 cm"