Högsta kreditvärdighet

Terrassvärmare Aero Svart 2500W

1 995 kr

2 295 kr

VAE2500B

Leveranstid:2-3 dagar (Finns i lager)
Fraktkostnad Hemleverans 90.-kr


Aero Professionell terrassvärmare Areo 2500 watt svart

Aero Svart , Används idag över hela världen på restauranger, caféer, barer och även privatpersoner som vill ha det där lilla extra.
Värmeaggregatet har en stor täckyta på hela 30 kvadratmeter.

Ett överhettningsskydd garanterar säkerheten inne i aggregatet och samtliga Aero terrassvärmare är IP 65 vilket gör att den tål att stå ute i regn och rusk.
Med detta värmeaggregat slipper man onödiga omkostnader för elinstallation och värmestyrning, det är bara att sätta i kontakten i uttaget.

Den infraröda tekniken är baserad på Carbon kortvågig infraröd värme. Med Aero värmeaggregat så slipper man att bländas likt ett solsken då värme aggregatet har en så kallat "low glare" = lågt bländsken. Detta är mycket viktigt för caféer, restauranger, Pubar eller för den delen privatpersoner att det skall vara trevligt att vistas i sin infraröda utomhusmiljö.


Fördelen med Quartz halogenvärmare med kortvågsstrålning, är att den värmer ytan den träffar och inte luften.

Den är helt säker att användas i regn och fortsätter att fungera även när den utsätts för intensiva vattenstrålar. Värmaren är försedd med ett rostfritt galler utan glas, vilket medför att den har 20 % bättre värmeåtergivning samt att lampans livslängd ökar.


Placeringen är väldigt flexibel eftersom värmeaggregatet levereras med en 1.8m meter lång strömkabel och montage fästen för att kunna monteras på vägg, i tak, i parasoller eller under markiser. Värmaren har steglös vinkling och går att vinkla även när den är påslagen.

Det medföljer bra placerings- och dimensioneringsguider för vägledning av monteringshöjder, verkningsområden samt guidning för effektbehov.


Terrassvärmare teknisk information:


El anslutning: 220-240V. Jordat uttag.

Effekt: 2500 W

Färg: Svart
IP-klass: IP65. Certifierad via TÜV Reihnland samt CE

Innehar Tipp skydd.
Montage fästen medföljer. kan monteras vertikalt samt lodrätt.

Terrassvärmare storlek & mått:


Min avstånd från golv 1,8 m
Min avstånd från tak 0,5 m
Min avstånd från sidovägg 0,5 m
Mått: 900x90x130 mm (LxHxD).Enkel installation !