Terrassvärmare Heatway Blade  Silver 2500W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Terrassvärmare Heatway Blade Silver 2500W

Infravärmare | Terrassvärme Blade 2500W
För altaner eller utomhusservering.
Leveranstid: 2-3 dagar (På lager)

3 195,00 kr (inkl. moms) 2 556,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Rekommenderade tillbehör
Beskrivning

Professionell terrassvärmare Blade silver 2500 watt

Söker du efter en energisnål högkvalitativ terrassvärmare för ditt företag eller privata utomhusområde? Då kan Blade silver 2500 watt vara den perfekta lösningen för dig.

Blade Silver Edition används idag över hela världen på restauranger, caféer, barer och även hos privatpersoner som vill ha det där lilla extra. Värme aggregatet har en stor täckyta på hela 30 kvadratmeter och kan ställas in i 4 olika effektlägen för bästa anpassning efter rådande väder och kyla. Varje värmare levereras med en trådlös fjärrkontroll som kan styra flera värmeaggregat på till exempel en restaurang, vilket gör att servitören inte behöver byta fjärrkontroll för respektive bord. Aggregatet har även ett automatiskt läge efter vald temperatur.

Blade terrassvärmare är säkra att använda tack vare överhettningsskyddet inne i aggregatet och IP 55-klassningen, vilket gör att den tål att stå ute i regn och rusk. Värmeaggregatet är enkel att installera utan behov av elinstallation eller värmestyrning, bara sätt i kontakten i eluttaget.

Den infraröda tekniken som används i Blade värmeaggregat är baserad på Carbon kortvågig infraröd värme. Aggregatet har en "low glare" eller lågt bländsken, vilket gör att det inte bländar likt ett solsken och gör att det är trevligt att vistas i den infraröda utomhusmiljön. Värmaren är försedd med ett rostfritt galler utan glas, vilket ger 20% bättre värmeåtergivning och ökar lampans livslängd.

Placeringen av Blade värmeaggregat är väldigt flexibel tack vare den 1,8 meter långa strömkabeln och montage fästena, som gör att den kan monteras på vägg, i tak, i parasoller eller under markiser. Värmaren har steglös vinkling och går att vinkla även när den är påslagen. Alla nödvändiga funktioner som tid, dimring och tillbehör medföljer aggregatet.

Det medföljer bra placerings- och dimensioneringsguider för vägledning av monteringshöjder, verkningsområden samt guidning för effektbehov.

Terrassvärmare teknisk information:

El anslutning: 220-240V. Jordat uttag.
Styrning: Fjärrkontroll samt knappsats på värmeaggregatet.
( 1 fjärrkontroll kan styra flera värmeaggregat )

Effekt: Ställbar i 4 olika effekt lägen 1000-1500-2000 eller 2500 W. / 11 Ampere / 230V
Färg: Silver / Svart
IP-klass: IP55. CE

Innehar Tipp skydd.
Montage fästen medföljer. kan monteras vertikalt samt lodrätt.

Terrassvärmare storlek & mått:

Min avstånd från golv 1,8 m
Min avstånd från tak 0,5 m
Min avstånd från sidovägg 0,5 m
Mått: 900x90x130 mm (LxHxD).


Inga tillbehör är nödvändiga.

Datablad
Heatway
LHW-Blade2500s
7350120009678
Gender
Unisex