Terrassvärmare Heatway Mini Vit 2000W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Terrassvärmare Heatway Mini Vit 2000W

Terrassvärmare HeatWay Vit
2000W, mini modell.
För altaner eller uteservering.
Leveranstid: 2-3 dagar (På lager)

2 195,00 kr (inkl. moms) 1 756,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Beskrivning

Professionell terrassvärmare Mini 2000W vit stål

Heatway Mini är en populär terrassvärmare för både hemmabruk och för restauranger/caféer. Med sin låga vikt på 2.2 kg och i sitt snäva mått tar den ingen stor plats och fungerar bra för parasoller eller under tak. Heatway mini används i stor utsträckning på café och uterestauranger i Europa. Med en liten terrassvärmare men med en oöverträfflig värmeteknink så har den blivit populär att fördela ut värmezoner för att göra en så behaglig värmefördelning som möjligt för en restaurang. Heatway Mini är en robust infravärmare med IP klass 55 som tål att sitta året runt. 

Fördelen med en låg vikt och snävt mått.

En mindre infravärmare med en låg vikt passar utmärkt under parrasol armar, med den låga vikten kan man fördela fler värmare utan att tynga ner parrasollarmen eller om man helt enkelt inte vill ta upp för stor plats för värmarna. Heatway Mini finns i svart eller vit lackerat stål. 

HeatWay´s värme teknologi är kortvågig infraröd värme via halogenteknik (Quartz). Likt solens egna strålar producerar HeatWay en mjuk värmevåg som ger dig många värmande stunder oavsett om det blåser eller det är regn och rusk. Värmarens reflektor är av högpolerad aluminium vilket ger den bästa reflektionen av infravågor. Skyddshöljet är av kvalitativt stål vilket förlänger livslängden på värmaren. Denna robusta värmaren är vädersäkrad enligt IP-klass 55 och kan användas både inomhus och utomhus. De passar både för kommersiellt bruk såväl för privat användning. För att styra Heatway Mini kan man komplettera upp med extern fjärrstyrning eller dimmers. Heatway mini är ett utmärkt alternativ då man vill ha en underhållsfri värmare med ett robust metallhölje som är lika fin år efter år.

Terrassvärmare Heatway Mini teknisk information:

Färg: Vit
Spänning: 230V
Effekt: 2000W
IP-klass: IP55
Ström: 8,69 A
Min avstånd från golv: 2.0 m
Min avstånd från tak: 0.3 m
Min avstånd från sidovägg: 1.0 m
Täckyta ca: 12-15m2

Mini storlek & mått:
Vikt: 2.2 kg
Mått LxHxB: 490x190x75mm
Montering: Vägg eller tak
Anslutning: 3 m sladd

 

Datablad
Luxway Nordic AB
LHW-Mini2000Wh
7350120009630
Gender
Unisex