Tylö Expression 10 SV
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tylö Expression 10 Svart TS

Tylö Expression bastuaggregat
Svart med Thermosafe
För bastustorlek 10-18 m3

15 370,00 kr (inkl. moms) 12 296,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms

30 dagars ångerrättÅngerrätt - 14 dagar öppet köp!

Säker sajtTrygg svensk e-handel med SSL
    & betalning via Svea Checkout eller Swish

Svea checkout

Beskrivning

Bastuaggregat Tylö Expression 10

För bastustorlek 10-18 m3

 

Tylö bastuaggregat Expression med designutmärkelse

Bastu-aggregat med designutmärkelse

Tylö Expressions konstruktion och design kompromissar inte med något konkurrerande bastuaggregat. En helt unik design i olika färger. Expression har tilldelats den internationella designutmärkelsen "Reddot design award".
Har ni Expression installerad i basturummet så har ni även en modern design på hela basturummet och utöver designen har ni även ett bastuaggregat som håller i många år framöver. Ett Svensktillverkat bastuaggregat från Halmstad med egenutvecklad teknologi som erbjuder härliga bastubad i generationer framöver.

Välj till kontrollpanel Pure eller Elit.

Pure manöverpanel ställer du enkelt in tid och temperatur och via pekfunktion med tydlig display.
Elite manöverpanel med trådlös nätverksuppkoppling ingår för maximal nytta och komfort. Ladda ner WellAccess™-appen från App Store eller Google Play eller använd program för dator för styrning av bastuaggregatet.

Med WiFi kan du kontrollera bastun på distans.

Med Elite kontrollpanel har du full kontroll över bastuns alla funktioner via Tylös app du kan ladda ner till din mobiltelefon. (Wellaccess) är tillgänglig i samma WiFi område som där aggregatet är placerat och finns både för Android och IOS. Du kan med andra ord stå i köket och laga mat samtidigt som du har full kontroll över bastuns alla funktioner som fukt, doft, värmetemperatur och belysning. Appen ger dig en helt automatiserad och schemalagd användning för maximal frihet och flexibilitet. Det finns även en smart funktion som heter ”delad effekt” vilket ger en minskad energiförbrukning upp till 30% när önskad temperatur uppnåtts.

Tylö bastuaggregat Expression är "Made in Sweden"

Redan år 1919 det vill säga över 100 år sedan så tillverkade Tylö sina bastuaggregat från grunden i Halmstad vilket givetvis säkerställer att du får ett perfekt utformat bastuaggregat med lång livslängd. Alla delar från värmemotstånd till elektronik är en nogran övervakad process som säkerställer funktionen. Tylös unika värmesystem med djupa mittplacerade stenmagasin leder luftcirkulationen genom aggregatet och ger en hög luftfuktighet därav en effektiv värme till en lägre kostnad.

Ett bastuaggregat som tillverkas unikt för dig i Halmstad.

När du beställer ett Tylö bastuaggregat så bör du veta att aggregatet byggs unikt för varje kund. Under hela tillverkningsprocessen kvalitétstestas bastuaggregaten noga och säkerställer att du får en produkt av yppersta kvalité. På grund av egentillverkningen och minutiösa kontroller kan du alltid vara säker på att du får ett tryggt köp och att du har ett aggregat som även dina barn kan ärva.

Sense med unikt beröringsskydd ThermoSafe.

Väljer du svart bastuaggregat med Thermosafe i denna modellserien har du ett unikt beröringsskydd vilket gör att man kan undika oavsiktliga brännskador vid direkt beröring på aggregatets hölje.

  

Bastuaggregat specifikation:

FärgerManöverpanel  ReläboxInstallation
Svart, Champagne, Koppar, Svart Thermosafe

Pure

Elite

Commercial LiteGolvstående
 

Tekniska specifikationer 

Typ

Effekt (kW)

Bastuns storlek (m3)

Mått (BxHxD)

Sten (kg)

 

Expression1010-18500x730x20012 

Art. nr 61001000 (svart), 61001003 (champagne), 61001006 (koppar), 61001120 (svart thermosafe)

 
 

Säkerhetsavstånd

TypMinsta avstånd till sidovägg (mm)Minsta takhöjd (mm)
Expression2001900
Datablad
TY-61001120
7392139489980
Rekommenderade tillbehör