Kota Ved-eldad   Bastuugn Kota Koru 14
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bastuugn Kota Koru 14

Vedeldad bastuugn
Bastuugn Kota Kuru 14
För basturum volym : 8-14 m3

6 480,00 kr (inkl. moms) 5 184,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Beskrivning

Bastuugn Kota Kuru kvalité till lågt pris


En solid bastuugn till ett väldigt bra pris.  Kota Kuru är en utmärkt bastuugn som skapar genuina och sköna bastubad. Bastuugnens glaslucka gör det möjligt att njuta av den trivsamma levande brasan under bastubadet. Ett bra och vedeldat bastuaggregat som Kota sauna håller i många år framöver helt enkelt.

Kota Kuru 14 har svartlackerad stålmantel ger en bastu en enkel men stilfull atmosfär. Luckans trähandtag gör det bekvämt och säkert att använda bastuugnen.


SS-EN 15821:2010 är en harmoniserad EU-standard gällande bastuaggregat för stycke-ved och föranleder CE-märkning enligt CPR. Där anges gränsvärde för utsläpp 1,0 % CO vid 13 % O2.

Från den 1 juli 2013, måste deklarerade egenskaper och CE-märkning finnas för byggprodukter som täcks in av en harmoniserad standard, och som förs ut på marknaden inom EU, allt enligt byggprodukt förordningen.

Ett bra vedeldat bastuaggregat med maximal värme och med minimalt underhåll det är Kota helt rätt.


OBS! När du har en vedeldad bastuugn så måste du ha en golvskyddsplåt. Finns under tillbehör ovan. Detta gäller inte dig som har gjuten betongplatta eller motsavarande. Om du har golvvärme i bastun krävs golvskyddsplåt.

Tillbehör som skorsten, bastusten, golvskyddsplåt, väggskyddsplåt finns under tillbehör ovan.


Ett bättre vedeldat bastuaggregat som Kota finns inte i jämförelse med värmeåtergivning i förhållande till kvalité.

Datablad
Narvi
s92146
Gender
Unisex