Kota Ved-eldad   Bastuugn Kota Koru 20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bastuugn Kota Koru 20

Vedeldad bastuugn
Bastuugn Kota Kuru 20
För basturum volym : 8-20 m3

6 840,00 kr (inkl. moms) 5 472,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Beskrivning

Bastuugn Kota koru 20


Den stilfulla och solida Kota Kuru är en utmärkt bastuugn som skapar genuina och sköna bastubad. Bastuugnens glaslucka gör det möjligt att njuta av den trivsamma levande brasan under bastubadet. Ett bra och vedeldat bastuaggregat som Kota sauna håller i många år framöver helt enkelt.

Bastuugnen har svartlackade ytor på sin stålmantel och ger en bastu en  stilfull atmosfär. Luckans trähandtag gör det bekvämt och säkert att använda denna bastuugn.

En säker bastuugn som håller många år


SS-EN 15821:2010 är en harmoniserad EU-standard gällande bastuaggregat för styckeved och föranleder CE-märkning enligt CPR. Där anges gränsvärde för utsläpp 1,0 % CO vid 13 % O2.

Från den 1 juli 2013, måste deklarerade egenskaper och CE-märkning finnas för byggprodukter som täcks in av en harmoniserad standard, och som förs ut på marknaden inom EU, allt enligt byggproduktförordningen.

OBS! När du har en vedeldad ugn så måste du ha en golvskyddsplåt. Finns under tillbehör ovan. Detta gäller inte dig som har gjuten betongplatta eller motsavarande. Om du har golvvärme i bastun krävs golvskyddsplåt.


Ett bra vedeldat bastuaggregat med maximal värme och med minimalt underhåll det är Kota helt rätt.

Tillbehör som skorsten, bastusten, golvskyddsplåt, väggskyddsplåt finns under tillbehör ovan.


Se produktblad för mer info.

Datablad
Narvi
s92147
Gender
Unisex