Bastu köp hos Luxway högsta kreditvärdighet

Köp Tryggt IR Bastu och Infraröd Bastu

Terrassvärmare HeatWay Cylindro 2000W Champagne

2 156 kr

2 395 kr

LHW-2000C

Leveranstid: 2-3 dagar (Finns i lager)
Fraktkostnad Hemleverans 90:-kr

Professionell terrassvärmare Cylindro 2000W Extra Wide Heating, Champagne

Cylindro Champagne, en mycket populär terrassvärmare för både hemmabruk och för restauranger/caféer. Med sin extra breda värme-kon så värmer den en stor yta även om den inte sitter långt i från. Perfekt för att placera över bord och i och med sin stora värme-kon så värms hela sällskapet mycket effektivt. 
Många andra terrassvärmare på marknaden kräver att du monterar värmaren långt i från det som ska värmas för att få en effektiv spridning, detta gäller inte den innovativa Cylindro värmaren.

HeatWay´s värme teknologi är kortvågig infraröd värme via karbonteknik. Likt solens egna strålar producerar HeatWay en mjuk värmevåg som ger dig många njut fyllda stunder oavsett om det blåser eller det är regn och rusk. Värmarens reflektor är av högpolerad aluminium vilket ger den bästa reflektionen av infravågor. Skyddshöljet är av kvalitativt stål vilket förlänger livslängden på värmaren. Denna robusta värmaren är vädersäkrad enligt IP-klass 65 och kan användas både inomhus och utomhus. De passar både för kommersiellt bruk såväl för privat användning.

Fjärrkontroll medföljer så du lätt kan ställa effekt och även en timer funktion. Om du använder dig utav flera HeatWay Cylindro-värmare så kan du med lätthet justera alla värmarna från samma fjärrkontroll.

Terrassvärmare teknisk information:

El anslutning: 220-240V. Jordat uttag.
Styrning: Fjärrkontroll samt knappsats på värmeaggregatet.
( 1 fjärrkontroll kan styra flera värmeaggregat )

Längd: 780mm
Diameter: 130mm

Effekt: Ställbar effekt, max effekt 2000W (8,7 Amp)
Färg: Champagne
IP-klass: IP65. CE Certifierad

Innehar Tipp skydd.
Montage fästen medföljer.