Baseco köp & leveransvillkor

Köp och leveransvillkor för bastustuga för utomhusbruk

Bastu vid havet

Leveranstid/Tillverkning

Leveranstiden är normalt 3-4 veckor och är en tillverknings order. Basturna levereras i en byggsats som kunden själv monterar eller anlitar hantverkshjälp.

Bastustuga 5 till 7 kvm

1500 kr för leverans till er närmsta Schenker-terminal. Leverans sker till angiven Schenker-terminal. Där får kunden hjälp med lastning.

3900 kr för hemleverans, lossning ingår ej. Leverans sker till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar.

7800 kr för hemleverans med kranbil, lossning ingår. Leverans sker till angiven adress där kranbil lossar godset, farbar väg för lastbil krävs.

Bastustuga större än 7 kvm

Leverans ingår till angiven adress, farbar väg för lastbil krävs. Kunden ordnar själv lossning med ex. traktor med gafflar.

Önskas utkörning med kranbil så godset lyfts av på angiven adress tillkommer en kostnad på 3900 kr.

AVISERING

Det är viktigt att ni går att nå på det telefonnummer som ni uppgett vid er beställning. Ni blir uppringd när godset finns för hämtning på er Schenker-terminal eller innan utkörning om detta fraktsätt är beställt.

AVBESTÄLLNING/RETUR

Specialtillverkade bastustugor kan ej efter godkänd order avbeställas eller returneras.

MOTTAGNING

Kontrollera att alla kollin är med och var uppmärksam på om några fraktskador har uppstått. Om olyckan varit framme, skriv det på fraktsedeln och fotografera skadorna. Dold skada ska reklameras inom 7 dagar. Kontakta oss sedan så vi hjälper vi dig.

ÅNGERRÄTT

Ångerrätten gäller ej vid specialtillverkade bastustugor.

REKLAMATIONER

Innan monteringen påbörjas skall materialet inventeras och kontrolleras noga. Baseco bekostar en (1) frakt av saknat eller skadat material.Vid fler sändningar står kund för fraktkostnaden om felet kunde ha upptäckts vid första inventering. Efter påbörjad montering godkänns inte reklamation.