Hotyoga-rum med energieffektiva infravärmare och smarta styrsystem

Hot Yoga Banner

Dags att erbjuda era kunder det ultimata Hotyoga-rummet?

Vi erbjuder högkvalitativa infravärmare och smarta styrsystem som inte bara skapar en optimal och behaglig miljö för din Hotyoga-praxis, utan även ger energibesparingar och hälsofördelar. Med våra innovativa lösningar kan du skapa ett Hotyoga-rum som är anpassat efter dina behov och ger en unik upplevelse för både instruktörer och deltagare.


Energieffektiva infravärmare för Hotyoga:

Våra infravärmare är utformade med fokus på energieffektivitet och hållbarhet. Genom att använda infravärme istället för traditionell luftvärme kan du dra nytta av betydande energibesparingar samtidigt som du skapar en behaglig och optimal värme i ditt Hotyoga-rum. Dessutom kan våra infravärmare installeras oavsett takhöjd, vilket ger dig flexibilitet när det gäller utformningen av ditt utrymme. Våra takvärmare för Hotyoga rum kommer i 800W effekt, och ska placeras jämt i taket, De finns både i Svart och Vit färg, monteras enkelt med de medföljande takfästena. 


Endast 250W installerad effekt per kvadratmeter:

En av fördelarna med våra infravärmare är att de kräver endast 250W installerad effekt per kvadratmeter. Detta innebär att du kan skapa ett energieffektivt Hotyoga-rum utan att kompromissa med komforten. Den optimerade effekten och infravärmens djupgående egenskaper ger en behaglig uppvärmning och värmeterapi för en fullständig Hotyoga-upplevelse.

Djupgående värmeterapi och hälsofördelar:

En av de stora fördelarna med infravärme är dess förmåga att penetrera djupt in i kroppen och ge en djupgående värmeterapi. Detta kan hjälpa till att lindra muskelspänningar, förbättra cirkulationen och främja avslappning. Utöver dessa fysiska fördelar har infravärme även visat sig bidra till förbättrad sömn, lindring av ledvärk och en rad andra hälsofördelar.

Yoga Studio

Intelligenta styrsystem för total kontroll:

För att ge dig maximal kontroll över värmen och atmosfären i ditt Hotyoga-rum erbjuder vi två avancerade styrsystem: Brilliant och Excellent. Dessa smarta styrsystem erbjuder anpassningsbara inställningar för infravärmarna och möjlighet till appstyrning. Du kan enkelt justera temperaturen och skapa individuella inställningar för olika yogasessioner, samtidigt som du drar fördel av infravärmens djupgående hälsofördelar. Till Hotyoga-rum rekommenderar vi också dubbla temperatursensorer för att mer exakt ställa in värmen i rummet för extra jämn och effektiv uppvärmning. Kontrollpanelerna finns i flera färger.

Excellent Brilliant

Skapa det perfekta Hotyoga-rummet:

Med våra energieffektiva infravärmare och smarta styrsystem kan du skapa det perfekta Hotyoga-rummet som inte bara ger optimal värmeterapi och komfort, utan även ger energibesparingar och hälsofördelar. Oavsett takhöjd kan våra infravärmare installeras på ett flexibelt sätt, och med endast 250W installerad effekt per kvadratmeter kan du skapa ett hållbart och kostnadseffektivt Hotyoga-utrymme. Kontakta oss för mer information och offertförfrågning.