Madrassen har 7 olika stenar som representerar kroppens chakran
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Exklusiv IR-madrass Chakra-RLT-Pemf-7 olika stenar

Värmemadrass mått:
Bredd: 600 mm
Längd: 1800 mm
Värmeteknik: Chakrastenar, RLT, PEMF
På lager: ca 2 till 3 dagars leveranstid

9 495,00 kr Inkl. moms

7 596,00 kr Exkl. moms

Beskrivning

 

Exklusiv IR-madrass Chakra, Rödljusterapi samt PEMF-Funktion.

Vår exklusiva madrass "Chakra" är inspirerad av människans sju chakran.

Vad är chakra

Chakra är en term som härstammar från de gamla indiska andliga traditionerna och används för att beskriva energicentra i kroppen. Enligt denna lära strömmar livsenergi, eller prana, genom kroppen och dessa energicentra fungerar som hjul som reglerar energiflödet.

Livsenergi 

Allt för ofta försöker vi få mer energi genom att trigga i gång kroppen med socker, kaffe, alkohol eller adrenalinet med intensiva aktiviteter. Men hur länge ger detta oss den rätta energin hur långsiktig är denna lösning för vårt välbefinnande. Kan vi hitta andra sätt att få energi ifrån där vi kan möta vår värld, som mer flexibla, intuitiva och energifyllda människor. Vi behöver prana och vi behöver vara i kontakt med oss själva, vår inre guide.

Energicentra i kroppen

Det finns vanligtvis beskrivna sju energicentra i kroppen eller huvudchakran, dessa är fördelade på överkroppen och sträcker sig längs ryggraden från dess bas till kronan på huvudet. Varje chakra anses vara kopplat till specifika fysiska, emotionella, mentala och andliga egenskaper och organ i kroppen. Enligt de indiska traditionerna är det viktigt att de olika chakran, är balanserade och att energin kan flöda fritt genom dem för att uppnå fysisk, emotionell och andlig hälsa

Färger används ofta för chakrabalansering och energiarbete. Genom att använda stenar och kristaller med chakrats färger kan detta hjälpa till att aktivera och harmonisera respektive chakra. Exklusivt chakra madrassen erbjuder en paljett av stenar och mineraler som är klassiska i de indiska traditionerna för att stimulera kroppen sju chakran.  

De sju chakran är:

1 Violett, Ametist
Kronchakrat (Sahasrara): Detta chakra är placerat på toppen av huvudet och är kopplat till andlig medvetenhet, enhet och transcendens.


2 Mörkblå, sodalit
Tredje ögat-chakrat (Ajna): Detta chakra sitter mellan ögonbrynen och är associerat med intuition, insikt och inre visdom.


3 Ljusblå, Spetsagat
Halschakrat (Vishuddha): Detta chakra finns vid halsen och är kopplat till kommunikation, sanning och självuttryck.


4 Grön, Aventurin
Hjärtchakrat (Anahata): Detta chakra är beläget i hjärtat och handlar om kärlek, medkänsla och relationer.


5 Gul Aventurin
Solar Plexus-chakrat (Manipura): Detta chakra finns i området över naveln och är associerat med självförtroende, personlig makt och självkänsla.


6 Orange Agat
Sakralchakrat (Svadhisthana): Detta chakra är placerat i nedre delen av buken och är kopplat till kreativitet, sexualitet och känslomässig balans.


7 Röd, Jaspis
Rotchakrat (Muladhara): Detta chakra är beläget vid basen av ryggraden och associeras med grundläggande överlevnad, trygghet och jordning.

Övriga funktioner

Madrassen är också utrustad med 24 noga placerade rödljuspunkter som ger ifrån sig ett rött ljus i en våglängd på 660nm, vilket är mest fördelaktigt för rödljusterapi. Detta ljus sägs ha positiva effekter på cellregenerering, kollagenproduktion och en rad andra hälsofördelar. Du kan också använda rödljusterapifunktionen helt utan värme.

Madrassen ingår i vår exklusiva familj och är också utrustad med en PEMF-funktion som genererar ett lågfrekvent pulserande elektromagnetiskt fält som kan ha positiv effekt på din hälsa.


Värmemadrass specifikation.

Total mått: 60x180 cm

Vikt: 12 kg
Stenstorlek Chakrastenar: 5-20mm oregelbundna
Effekt: 220-240V ,50Hz 220W

Tidsinställning upp till 9 timmar.
Ansluts till vanligt vägguttag.
Kabellängd: 180 cm.

Läs mer ingående om Infraröda madrasser här.

Datablad
Luxway Nordic AB
CHAK-080Pz