IR-Kroppsvärmare Infra-fotvärmare med turmalin sten Infraröd fotvärmeMått:Bredd : 450 mmLängd : 450 mmTurmalin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Infra-fotvärmare med turmalin sten

Infraröd fotvärme

Mått:
Bredd : 450 mm
Längd : 450 mm
Turmalin

1 595,00 kr Inkl. moms

1 276,00 kr Exkl. moms

Beskrivning

Få Värme med Infraröd Fotvärmare och Turmalinstenar

Placera fotvärmaren på golvet, anslut den till ett vanligt vägguttag och ställ in önskad temperatur för infravärmen. Fotvärmaren har 99 turmalinstenar jämnt fördelade över fotplattan. Dessa stenar är droppformade och cirka 1,5 cm höga. Dessutom finns två cirklar på fotplattan med 9 stenar i varje cirkel, perfekta för att placera under hålfoten och ge maximal värmeöverföring.

Turmalinstenarna har en karakteristisk brunsvart nyans. Fotplattan är utrustad med ett skydd i klarrött sammet med invävt mönster och insidan är klädd i syntetiskt läder. Materialet mellan stenarna är också av syntetiskt läder, vilket gör rengöring enkel. Om du föredrar att bara ha värme under foten kan ovansidan enkelt avlägsnas med hjälp av en dragkedja, vilket gör det också bekvämt vid rengöring.

Temperaturreglering av det centrala stenmaterialet i inframadrassen kan göras via kontrollpanelen och varieras mellan 30 och 70 grader.

Inframadrassen levereras med en praktisk väska, vilket gör det enkelt att ta med dig och förvara den när den inte används. Rengöring kan enkelt utföras med en torr eller lätt fuktad trasa.Specifikationer
Total mått: 45x45 cm
Värme ytans mått: 35x35 cm
Vikt: 2kg
Stenstorlek: 2 cm i diameter
Effekt: 230,50Hz 100W

Automatisk avstängning efter 8 timmar.
Ansluts till vanligt vägguttag.
Kabellängd: 180 cm."

Datablad
Luxway Nordic AB
JS-02FO
7350120009456
Gender
Unisex