Moxa terapi bädd
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-3 000,00 kr

Infraröd "Moxa" massage X3

Moxa massage bädd
Värmeteknik: Carbon wave/ Jade roller
Leveranstid: 2-3 dagar (På lager)

25 995,00 kr Inkl. moms

20 796,00 kr Exkl. moms

28 995,00 kr - 3 000,00 kr

Beskrivning

Upplev Moxa-Massage: Infraröd Värme, Akupressur, TENS och Mer i Ett!

Moxa-massage är en unik kombination av infraröd värme, akupressur och kiropraktik, med särskild inriktning på din rygg. Denna behandling kombinerar välgörande massage med intensiv punkt-värmeterapi, och den utförs på en infraröd massagesäng utrustad med mjuka jade stenar.

Behandlingen är både avslappnande och kraftfull, och den kan vara något intensiv i de första sessionerna, men när din kropp anpassar sig blir den oerhört skön och välgörande. Istället för nålar används infraröda värmevågor för att stimulera de akupunkturpunkter som är kända för att påverka kroppens inre balans och främja hälsa.

Moxa-massage lindrar ryggradens belastning genom att stretcha och värma den samtidigt med djupgående infraröd värme i olika program. Denna behandling är helt unik och skiljer sig från en traditionell massagefåtölj.

Denna säng är utrustad med mjuka jade stenar som värms upp till 50-60 grader med hjälp av infraröd värme och rör sig långsamt över ryggen. Det finns sju olika behandlingsprogram att välja mellan. Sängen kan justeras i längd och har en inbyggd MP3-spelare med högtalare och en SD-kortplats för avslappningsmusik eller ljudfiler.

Moxa-massage är utrustad med 1 extern handhållen infraröd värmeprojektor för punktbehandling, som gör det möjligt att rikta värmen till specifika områden som behöver extra uppmärksamhet. Dessutom har den en infraröd värmemadrass som ger en konstant och djup värme till din kropp.

Dessutom har Moxa-massagesängen en TENS-funktion för punktbehandling och smärtlindring. TENS (Transkutan Elektrisk Nervstimulering) är en terapiform som använder elektriska impulser för att lindra smärta och främja läkningsprocessen. Det är en avancerad och effektiv teknik som kan komplettera din Moxa-massageupplevelse och erbjuda ännu mer omfattande välbefinnande.

Upplev Moxa-massage och förena infraröd värme med välgörande kroppsbehandling, TENS-smärtlindring och punktbehandling med infraröd värmeprojektor!

Massagesäng-Specifikationer:

 • 12 olika behandlingsprogram för varierande komfort och välbefinnande.
 • Inbyggt USB-uttag för musikuppspelning, så du kan njuta av dina favoritlåtar under behandlingen.
 • Inkluderar hörlurar för en personlig ljudupplevelse.
 • Temperaturinställning som är justerbar mellan 20 och 70 grader Celsius, så du kan anpassa värmen precis efter dina önskemål.
 • Mobil värmeenhet med imponerande 11 Jade-kulor för effektiv och djup värmeterapi.
 • Infraröd värmemadrass med mjuka Ametist- och Jade-stenar för extra komfort och avslappning.
 • TENS-massageplattor för smärtlindring och muskelavslappning.
 • Hopfälld längd: 130 cm för enkel förvaring och bekväm hantering.
 • Utfälld längd: 195 cm ger rikligt med utrymme för avkoppling.
 • Bredd: 70 cm för stabilitet och en skön känsla.
 • Höjd: 50 cm ger enkel åtkomst och användarvänlighet.
 • Lättviktsdesign med en vikt på endast 85 kg för smidig förflyttning och hantering.Datablad
Luxway Nordic AB
CERA-X3
7350120002877
Gender
Unisex