Terrassvärmare Heatway Blade  Svart 2000W
zoom_out_map
-500,00 kr

Terrassvärmare Heatway Blade Svart 2000W

Infravärmare | Terrassvärme Blade 2000W
För altaner eller utomhusservering.
Leveranstid: 2-3 dagar (På lager)

2 395,00 kr Inkl. moms

1 916,00 kr Exkl. moms

2 895,00 kr - 500,00 kr

Rekommenderade tillbehör
Beskrivning

Professionell terrassvärmare Blade svart 2000 watt

Blade svart Edition, Används idag över hela världen på restauranger, caféer, barer och även privatpersoner som vill ha det där lilla extra.
Värme aggregatet har en stor täckyta på hela 25 kvadratmeter. Inställbar i 4 st olika effektlägen för bästa anpassning efter rådande väder och kyla.
Varje värmare levereras med en trådlös fjärrkontroll som kan styra flera värmeaggregat på till exempel en restaurang.
Servitören behöver således inte byta fjärrkontroll för respektive bord. Aggregatet innehar även automatiskt läge efter vald temperatur.
Ett överhettningsskydd garanterar säkerheten inne i aggregatet och samtliga Blade terrassvärmare är IP 55 vilket gör att den tål att stå ute i regn och rusk.
Med detta värmeaggregat slipper man onödiga omkostnader för elinstallation och värmestyrning, det är bara att sätta i kontakten i uttaget.

Den infraröd tekniken är baserad på Carbon kortvågig infraröd värme. Med Blade värmeaggregat så slipper man att bländas likt ett solsken då värme aggregatet har en så kallat "low glare" = lågt bländsken. Detta är mycket viktigt för caféer, restauranger, Pubar eller för den delen privatpersoner att det skall vara trevligt att vistas i sin infraröda utomhusmiljö.

Den är helt säker att användas i regn och fortsätter att fungera även när den utsätts för intensiva vattenstrålar. Värmaren är försedd med ett rostfritt galler utan glas, vilket medför att den har 20 % bättre värmeåtergivning samt att lampans livslängd ökar.


Placeringen är väldigt flexibel eftersom värmeaggregatet levereras med en 1,8 meter lång strömkabel och montage fästen för att kunna monteras på vägg, i tak, i parasoller eller under markiser. Värmaren har steglös vinkling och går att vinkla även när den är påslagen. Den behöver inte att styras med en extern dimmer eller tillbehör då allt detta medföljer i aggregatet.

Det medföljer bra placerings- och dimensioneringsguider för vägledning av monteringshöjder, verkningsområden samt guidning för effektbehov.

Terrassvärmare teknisk information:

El anslutning: 220-240V. Jordat uttag.
Styrning: Fjärrkontroll samt knappsats på värmeaggregatet.
( 1 fjärrkontroll kan styra flera värmeaggregat )

Effekt: Ställbar i 4 olika effekt lägen 800-1200-1600 eller 2000 W. / 9 Ampere / 230V
Färg: Silver / Svart
IP-klass: IP55. CE

Innehar Tipp skydd.
Montage fästen medföljer. kan monteras vertikalt samt lodrätt.

Terrassvärmare storlek & mått:

Min avstånd från golv 1,8 m
Min avstånd från tak 0,5 m
Min avstånd från sidovägg 0,5 m
Mått: 900x90x130 mm (LxHxD).


Inga tillbehör är nödvändiga.

Datablad
Heatway
LHW-Blade2000b
7350120012647
Gender
Unisex
Effekt
2000W