Veito rums uppvärmare vit 1700W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Veito rums uppvärmare vit 1700W

Infravärmare | Rumsuppvärmare Veito 1700W
För uppvärmning inomhus.
Leveranstid: 2-3 dagar (På lager)

2 595,00 kr Inkl. moms

2 076,00 kr Exkl. moms

Beskrivning

Professionell rums uppvärmare

Veito White Edition,
Portabel rums uppvärmare med elegant design som smälter in i moderna hem. Värmeaggregatet genererar blixtsnabb uppvärmning och används idag i hem, kontor, vardagsrum etc och har en energibesparande effekt likt en luftvärmepump.
Aggregatet sprider infraröda värmevågor på en komfortyta på 20 kvadratmeter.

Veito Infraröd rums värme används över hela världen.
Värme aggregatet har en stor täckyta på hela 20 kvadratmeter. Inställbar i 4 st olika effektlägen för bästa anpassning efter vilken komfort man önskar. Varje värmare levereras med en trådlös fjärrkontroll som kan styra flera värmeaggregat både till källaren eller vardagsrummet utan att man behöver separata fjärrkontroller. Man behöver således inte byta fjärrkontroll för respektive värmeaggregat.
Aggregatet innehar även automatiskt läge efter vald temperatur. De olika kontrollfunktionerna är även inställbara direkt på värme aggregatet.
En sleeping timer" dvs en tidsfördröjning kan ställas in som stänger aggregatet med automatik. Ett överhettningsskydd garanterar säkerheten inne i aggregatet och samtliga aggregat har även ett "tipp skydd" vilket gör att den stänger sig om man skulle råka välta den.
Med detta värmeaggregat slipper man onödiga omkostnader för elinstallation och värmestyrning, det är bara att sätta i kontakten i uttaget.

Den infraröda tekniken är baserad på Carbon kortvågig infraröd värme. Med Veito värmeaggregat så slipper man att bländas likt ett solsken då värme aggregatet har en så kallat "low glare" = lågt bländsken. Detta är mycket viktigt att det skall vara trevligt att vistas i sin infraröda utomhusmiljö.


Fördelen med Quartz halogenvärmare med kortvågsstrålning, är att den värmer ytan den träffar och inte luften. Till skillnad mot vanliga infravärmare når den här infravärmaren maximal effekt direkt då den startas och kan ställas in i 4 olika styrkor allt efter behov.


Placeringen är väldigt flexibel eftersom värmeaggregatet levereras med en 2 meter lång strömkabel och montage pelare för fristående och mobilt användande, Veito 1800 finns i vit eller svart utförande och allt du behöver i ett och samma paket. Värmen är ställbar i olika höjdlägen från 85 till 135 cm i toppläge, den låga vikten på 2.6 kilo gör att den är lätt att flytta runt efter de värmebehov man önskar.
Värmaren har steglös vinkling och går att vinkla även när den är påslagen. Den behöver inte att styras med en extern dimmer eller tillbehör då allt detta medföljer i aggregatet.

Det medföljer bra placerings- och dimensioneringsguider för vägledning av monteringshöjder, verkningsområden samt guidning för effektbehov.

Teknisk information

El anslutning: 220-240V 50/60Hz. Jordat vägg uttag.
Styrning: Fjärrkontroll samt knappsats på värmeaggregatet.
( 1 fjärrkontroll kan styra flera värmeaggregat )

Effekt: Ställbar i 4 olika effekt lägen 900-1200-1500 eller 1700 W
Värmeeffekt: 8000 BTU/H
Temperatursensor: Ställbar i autoläge.
Färg: Vit
IP-klass: IP24. Certifierad via TÜV Reihnland samt CE

Storlek aggregat:
80mm x 820mm x 170mm
Topphöjd med stativ 1350 mm

Innehar Tipp skydd.
Montage fästen medföljer kan justeras i olika höjdläge.


Inga tillbehör är nödvändiga.

Enkel installation !

Datablad
Veito
VCH1800REW
7350120009623
Gender
Unisex