Steam shower Stella
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−10%

Ångpelaren Steam shower Stella

Stella ångduschpelare
Höjd 2060 mm
Bredd 280 mm
Djup 110 mm

44 921,70 kr Inkl. moms

35 937,36 kr Exkl. moms

49 913,00 kr −10%

Beskrivning

Ångpelare Stella från Tylö.

Ångpelaren Steam shower Stella från Tylö är perfekt till dig som vill bygga din egen ångdusch.

Bygg ditt eget ångbad hemma med denna moderna ångpelare av äkta skandinavisk design. Den svarta glasfronten och de kromfärgade detaljerna gör att den enkelt passar in i alla kaklade duschutrymmen.

Ångan startar inom 2 minuter och snart har du ett fullt, varmt ångbad. Du styr din ångpelare med Elite Cloudkontrollpanel som smälter perfekt in med den svarta Stella-pelaren. Glasfronten är bredare än pelaren vilket gör att den får ett flytande, snyggt utseende. Bakom glaset finns även LED-lister för behaglig belysning.
Handduschen, termostaten och blandaren är av hög kvali-tet. Ångutloppet är tyst och har även ett doftfack där du kan välja att lägga i en valfri doft att njuta av. Ett takdusch-huvud kan också anslutas och styras från pelaren. För att matcha det svarta, eleganta utseendet kan du lägga till den matchande Pixel pallen och hyllan i svart aluminium.

Ångpelaren Stella är tillverkad i 8mm svart härdat glas. Bakom glaset finns ett inbyggt neon LED belysning som ger ett fint sken bakom pelaren. För att kunna använda belysningen måste den kompletteras med ett 12V VDC drivdon som installeras på lämplig plats. ( Drivdon ingår ej)
En manöverpanel Elite Cloud ingår och är monterad direkt på glaset. Steam Stella producerar ånga mycket snabbt redan efter 2 minuter. Termostat och blandare och handdusch är från Tyska Dombracht. Ångmunstycket är mycket tystgående och pelaren har 2 stycken rökfärgade härdade glas vilket gör att munstycket sitter säkert.
Det finns möjlighet att komplettera Stella med en takdusch och styra den direkt från blandaren i pelaren. Takduschen medföljer ej. Ångmunstycket är utrustat med en liten doftskål där du kan få den doft du önskar. Sidorna på pelaren är svarta och matchar frontpartiet.


Material Framsida: svart härdat glas
Sidor: svart aluminium
Höjd 2060 mm
Bredd 280 mm
Djup 110 mm

Se mer i Katalogen
Tylö Ångdusch katalog

Datablad
Tylö
TY-89008200
7332975066099
Gender
Unisex
chat Kommentarer (0)