Tylö Panacea ångbad 2521 inklusive 2 st bänkar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−10%

Tylö Panacea ångbad 2530 inklusive 2 st bänkar

Panacea ångbad 2530
Med Corian pall
Storlek:2530x2530x2100 mm
Beställningsvara

303 861,60 kr Inkl. moms

243 089,28 kr Exkl. moms

337 624,00 kr −10%

Beskrivning

Panacea ångbad  2530 med 2 st bänkar

Panacea har fått namnet från den grekiska mytologin av en gudinna som hade läkande förmåga på kropp och själ. Döpt efter den grekiska mytologins läkande gudinna har vi givit vårt senaste och mest banbrytande ångbadskoncept namnet Panacea.
När du tar steget in i Panacea får både din kropp och själ en djup avslappning. Den varma ångan hjälper till att lösa upp spänningar i muskler och leder. De olika ljus och ljudinställningarna hjälper själen att få lugn och ro. Med panacea kan du ställa in ditt ångbad i olika temperaturer och fuktighetnivåer. Med eteriska oljor kan du få Panacea att efterlikna uråldriga och naturligt skonsamma behandlingsmetoder där inspiration hämtats från romartidens caldarium och sensuella balinesiska ångbad. Du kan få Panacea att fungera som ett återställande tepidarium, exempelvis efter en traditionell arabisk razulbehandling. När du tar steget tillbaka ut och lämnar Panacea, gör du det som en ny och förvandlad människa.

Panacea 2530 med exklusiv design med hög flexibilitet

Tylö har designat Panacea ångbad för att passa in i de flesta situationer. Med sina strama linjer och speciellt utvalda material ger Panacea ett kraftfullt och exklusivt intryck. Glaspartierna och dörrarna sammanfogas med moderna och snygga element för att behålla ett homogent och smakfullt utseende. Vi har också haft i åtanke att framställa ett ångbad designat som en flexibel lösning, där modulsystemet möjliggör placering i de flesta utrymmen, oberoende av planlösning.

Installation utan ansträngning

Trots sin exklusiva form, där ingenting har sparats på när det kommer till anpassningar och material, är Panacea ångbastu mycket enkel att montera och installera. Konstruktionen är genomtänkt in i minsta detalj och levereras i färdiga moduler, redo att sättas samman och omgående tas i bruk. Det tillkommer inget extra arbete med att exempelvis klä in insidan med mosaik eller andra tidkrävande moment. Att installera ett Panacea ångbad från Tylö sker på timmar, snarare än dagar.

Planlösning
Inredning för en avkopplande upplevelse.

Panacea ångbad från Tylö finns i fyra olika standardutföranden och vi har designat interiören i basturummet för att ge ett flexibelt och mångsidigt uttryck, där placering av bänkar, accessoarer och aggregat tar tillvara utrymmet på bästa sätt och bereder dig de bästa möjligheterna att sträcka ut dig, koppla av och låta tankarna flyta fritt.

Har du egna tankar och idéer kring hur du vill att ditt Panacea ångbad ska designas kan vi, tack vare materialens formbarhet, tillgodose i princip alla önskemål. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Storlek
Höjd 2100 mm
Bredd 2530 mm
Djup  2530 mm

Se mer i Katalogen
Tylö Ångdusch katalog

 

Datablad
Tylö
TY-96075084
Gender
Unisex
chat Kommentarer (0)