Perfekt inomhusvärme med klimatsmart värmepanel från Luxway.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-500,00 kr

Infraröd värmepanel vit metall 1000w Kostnadseffektivt värmesystem

Infravärmare, Rumsvärmare Luxway 1000W
För uppvärmning inomhus 20 m2
Inkluderad termostat med /ytvärme/tempstyrning
Storlek: 1200 x 570mm
Leveranstid: 2-3 dagar (Finns i lager)

4 490,00 kr Inkl. moms

3 592,00 kr Exkl. moms

4 990,00 kr - 500,00 kr

Beskrivning

En stilren modern och energisnål infravärme panel med inbyggd termostat 1000W

Perfekt för inomhusbruk, vardagsrum, kök, hall, garage, badrum. Vit slät lackerad yta som är reptålig med lång livslängd upp till 40 år. Ni får en jämn fördelad värme högt som lågt då våra paneler värmer objekt och material istället för luft. Ta del av den nya värmeteknologin du med och få en bekymmersfri hälsosam värme i ditt hem.

Energibesparande värme liknande luft/luft värmepump 50W per m2.
Energisnål värme

Det finns många fördelar med att värma sitt hem med infraröda värmepaneler. Förutom att du får en låg energikostnad så får du en jämn fördelning av temperaturen. Till skillnad mot luftvärme där den största delen varmluft stiger så har du varma ytor även nere vid golv som tak med infraröd rumsuppvärmning. Smart och energisnålt system helt enkelt. 50 watt per kvadratmeter är liknande en luft/luft värmepump i energibesparing jämfört mot direktverkande el.

Infraröd rumsvärme-sparar elkostnaden

 

En infraröd värmepanel som skiljer sig från övriga paneler på marknaden

Ställbar i yttemperatur

I vårt sortiment finner ni alla värmepaneler med inbyggd termostat med möjlighet till ställbar yttemperatur från 35 till 95 grader vilket är viktigt att ha om man skall installera i barnens rum eller om den är uppsatt nära en kroppsexponering. Det finns ett flertal värmepaneler på marknaden där yttemperaturen kan nå höga direkt farliga nivåer trots att angivelserna är annorlunda. Med vår infravärme panel minimerar du den risken. Alla värmepaneler är förinställda på 60 grader som du kan justera till max 95 grader och som lägst 35 grader.

Ställbar i rumstemperatur

Att ställa in rätt värmegrad kan ibland vara lite krångligt med lösa termostater som många andra fabrikat har. Allt från klumpiga doser som sitter fast i vägguttaget till komplicerade system som kräver en elektrikers insats. Med våra värmepaneler så blir det betydligt enklare då varje panel är försedd med en digital temperaturregulator som mäter rummets värmegrad och den är enkel att ställa in. på varje infravärme panel har du möjlighet att ställa önskad rumstemperatur från 5 till 35 grader som högst. Den lägsta temperaturen på endast 5 grader fyller en bra funktions vid säsongs tomma hus, typ fritidshus då man endast vill ha en låg billig underhållsvärme för att minimera fuktskador medan en högre temperaturgrad för vanliga bostäder och kontor. 

Komplett fästanordning ingår

Det är enkelt att montera den här värmepanelen med de medföljande monteringsfästen. Välj ut den yta du vill ha uppvärmd och välj storlek och effekt på önskad panel. En riktlinje är 50 watt per kvadratmeter. Har du till exempel en långsmal hall så kan det vara bättre med 2 st 400 watts paneler istället för en på 700 watt. Du får en jämnare fördelning helt enkelt. Våra paneler genererar infraröd värmestrålning ett par minuter efter det du slagit på den. Kvalitén är av yppersta klass och noga utvald för att du skall få en bekymmersfri tillvaro i en varm infraröd miljö. 

Teknisk specifikation:

Storlek: 1200 x 570 mm

Uppvärmningsyta 20 m2. 50m3

IP säkerhet: IP 54

Effektstyrka: 1000 watt / 230V / 50Hz

Sladdlängd:  160cm / vanlig jordad elkontakt

Vikt: 13 kg

Datablad
Luxway Nordic AB
TP-MWR1000
7350120013101
Gender
Unisex
chat Kommentarer (0)