Lux-Well Infraröd tunnel för ir behandlingar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-1 000,00 kr

Lux-Well Infraröd tunnel för ir behandlingar-Energisnål

IR-bastu tunnel för 1 person
Storlek: 1750x720x450 mm
Material: Hampa, Hemlock, Konstläder
Värmesystem: Carbon wave® 
Leveranstid:  2-3 dagar (På lager)

 

 

 

13 995,00 kr Inkl. moms

11 196,00 kr Exkl. moms

14 995,00 kr - 1 000,00 kr

Beskrivning

Lux-Well infraröd tunnel för IR-behandlingar.

* Kampanj- Inkluderar Lux-Well infraröd värmemadrass. Värde 3595:-kr

Lux-Well Infraröd tunnel för IR-behandlingar
Infraröd tunnel för hela kroppen. Tunneln är lätt att flytta och transportera. Lux-Well-tunneln är perfekt för kroppsvård.
IR-tunneln ger kroppen en IR-behandling hela vägen till tårna. Om du kombinerar produkten med någon av våra infraröda madrasser får du också IR-behandling på ryggen.
I denna Lux-Well infraröda tunnel är panelerna Carbon Wave-paneler.
Lux-Well Infraröd temperaturtunnel är för dig om du letar efter en riktigt kraftfull infraröd enhet.

Professionella bastubehandlingar

Bastun är en användbar apparat för behandling av hudterapi och kan användas på en egen mottagning eller klinik. Apparaten kan placeras perfekt på ett behandlingsbord för att ge en optimal behandling av olika hudproblem. Bastun används ofta för att behandla hudproblem som akne, psoriasis och eksem. Den infraröda miljön inne i bastun öppnar upp porerna i huden, vilket gör det lättare för terapeutiska produkter att tränga in i huden och ge bästa möjliga effekt. Dessutom kan bastun hjälpa till att minska inflammation, lindra smärta och förbättra blodcirkulationen i huden.

Lättanvänd infraröd tunnel 

En Lux-Well IR-tunnel är en lättanvänd och bekväm lösning för infraröd behandling. Den är enkel att packa undan och transportera, med måtten cirka 90 cm i höjd, 70 cm i bredd och 45 cm i djup. IR-tunneln levereras med två kupoler som kan användas för helkroppsbehandlingar, eller en kupol för mer fokuserade och sittande behandlingar.

Tunneln kommer med en separat kontrollpanel som ger dig möjlighet att styra värmen i olika sektioner och tidsätta behandlingen. Enheten har automatisk avstängning och larm när behandlingen är klar. Förutom IR-tunneln levereras även en skräddarsydd gardin med reflekterande material samt en kudde för extra bekvämlighet.

Lux-Well IR-tunneln är tillverkad av organisk hampa och orsakar inga obehagliga luktproblem vid användning. IR-panelerna kräver inget underhåll eller utbytning, och är konstruerade för att tåla tusentals behandlingar. Därför är Lux-Well IR-tunneln ett utmärkt val för professionellt bruk och kräver minimalt underhåll.


*Vänligen notera att det finns liknande produkter på nätet som kallas för "IR-tunnel", men som saknar värmepaneler på ovansidan av tunneln. Detta innebär att värmen endast kommer från undersidan, vilket gör att produkten inte kan betraktas som en bastu utan snarare som vilseledande marknadsföring.

Energisnål bastu, läs mer här

Energy saving sauna


Lux-Well värmespecifikation
Värmesystem: Carbon Wave®
Antal styrbara värmezoner: 3
Våglängd: 7-14 μm
Total effekt: 960W
4A. 220V. 50 Hz
Anslutningsmetod: Jordad 230V uttag. Kabellängden från kontrollpanelen är cirka 2 meter.
Vikt: 35 kg.
Yttermått packad:
900 mm, 720 mm, 450 mm
Yttre dimensioner när de öppnas:
1750 mm, 720 mm, 450 mm

Material - Hemlock trä, organisk hampa, Konstläder
Effekt - 960w

 

Datablad
Luxway Nordic AB
SU-LGDX1000
7350120009869
Bastu storlek
Bastu för 1 person
Gender
Unisex
Energiklass
A++