Lux-Well Exlusive IR bastu med rödljus terapi
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lux-Well Exklusive IR bastu-tunnel med rödljus terapi

IR-bastu tunnel med RLT
Storlek: 1800x750x450 mm
Material: Hampa, Hemlock, Konstläder
Värmesystem: Carbon wave® 
Leveranstid:  2-3 dagar (På lager)

 

 

 

21 995,00 kr (inkl. moms) 17 596,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Beskrivning

Upplev den ultimata IR-behandlingen med Lux-Well Infraröd Tunnel med RLT!

En komplett Infraröd värmetunnel med rödljus dioder (RLT).
Skäm bort dig själv med vår exklusiva värmetunnel som kombinerar infraröd värme och rödljus terapi för en komplett och djupgående behandling. Vår anpassade IR-madrass genererar kortvågigt rödljus vid 660 nm, perfekt för att främja välbefinnande och hälsa.

Lux-Well Infraröd tunnel för IR-behandlingar
Den här innovativa värmetunneln är utformad för att ge dig maximal komfort och effektivitet. Med möjlighet att justera värmeinställningar i tre olika zoner samt anpassa tid och temperatur enligt dina önskemål, kan du skapa den perfekta behandlingsupplevelsen. Med inte mindre än 42  rödljusdioder, varav 24 på ovandelen och 18 i IR-madrassen, får du en omfattande och skräddarsydd terapi.

Lux-Well Infraröd Tunnel är din perfekta följeslagare för helande kroppsvård. Den lätta och portabla designen gör den enkel att flytta och transportera, vilket passar perfekt för ditt livsstilsbehov. Genom att ge din kropp en behandling som sträcker sig från axlar till fötter, skapar vår IR-tunnel en effektiv bastumiljö som ger dig välbefinnande från insidan och ut.

Professionella bastubehandlingar

Våra professionella bastubehandlingar öppnar dörren till hudterapi på en ny nivå. Oavsett om du driver en egen mottagning eller klinik, kan vår bastu användas för att behandla ett brett spektrum av hudproblem som akne, psoriasis och eksem. Den infraröda miljön i bastun öppnar upp porerna, vilket gör det möjligt för terapeutiska produkter att tränga djupare in i huden och maximera resultatet. Dessutom kan vår bastu lindra inflammation, minska smärta och förbättra blodcirkulationen, vilket ger din hud den omsorg den förtjänar.


Lättanvänd infraröd tunnel 

Vår Lux-Well IR-tunnel är utformad för enkel användning och bekvämlighet. Med dimensioner på cirka 97 cm i höjd, 82 cm i bredd och 50 cm i djup är den lätt att packa undan och transportera. Du har full kontroll över behandlingen med den separata kontrollpanelen som låter dig justera värme och tidsinställningar för olika sektioner. Automatisk avstängning och larm säkerställer en smidig upplevelse.

För att ge dig en komplett behandlingsmiljö ingår en skräddarsydd gardin med reflekterande material och en bekväm kudde. Tillverkad av organisk hampa, orsakar vår IR-tunnel inga obehagliga luktproblem. De robusta IR-panelerna är designade för långvarig användning utan underhåll eller utbyten, vilket gör Lux-Well IR-tunneln till det ultimata valet för professionell behandling med minimalt krävd vård.


*Vänligen notera att det finns liknande produkter på nätet som kallas för "IR-tunnel", men som saknar värmepaneler på ovansidan av tunneln. Detta innebär att värmen endast kommer från undersidan, vilket gör att produkten inte kan betraktas som en bastu utan snarare som vilseledande marknadsföring.

Energisnål bastu, läs mer här

Energy saving sauna


Lux-Well RLT värmespecifikation
Värmesystem: Carbon Wave®
Antal styrbara värmezoner: 3
IR-våglängd: 7-14 μm
Rödljus: 660nm (RLT)
Infraröd värmemadrass med 18 st rödljus dioder.
Värmeteknik: Germanit med lågfrekvent PEMF funktion.
Total effekt: 1300W
6A. 230V. 50 Hz
Anslutningsmetod: Jordat 230V vägg uttag.
Kabellängden från kontrollpanelen är cirka 2 meter med stickkontakt.


Yttermått packade:
970 mm, 820 mm, 500 mm
Yttre dimensioner när de öppnas:
1800 mm, 750 mm, 450 mm.

Total vikt: 35 kg.

 

Datablad
Luxway Nordic AB
BW-TUN805P
Energiklass
A++
Gender
Unisex
Bastu storlek
Bastu för 1 person