Narvi ved-eldad   Bastuugn Narvi NC 20   För bastustorlekBastustorlek 6-20 m3Vedeldat aggregat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bastuugn Narvi NC 20

Vedeldad bastuugn.
För bastustorlek
Volym 6-20 m3.

11 425,00 kr Inkl. moms

9 140,00 kr Exkl. moms

Beskrivning

För bastustorlek: Bastuugn Narvi 6-20m3


Narvi NC enhet har betonat enkel, tidlös design, som gör att kaminen är lätt att placera både i den traditionella och i det moderna basturummet. Ytterhöljet är målat grafitgrått, brännkammare i gjutjärn.

Kaminens brännkammare representerar en ny design, vilket gör förbränningen effektivare och renare. Den nya ugnen har utformats på basis av miljövänlighet och det faktum att kaminen också uppfyller de obligatoriska CE-kraven.

Kaminen rymmer ett stort antal stenar och kraftig konstruktion säkerställer en mjuk värme. Glasdörr gör det enkelt att hålla en jämn eld och samtidigt skapa en mysig atmosfär. Dörren och asklådan har trähandtag och är bekväma att använda.

Ugnen har ställbara ben, vilket gör att kaminen är lätt att installera. Den levereras med ett anslutningsrör vilket gör att eldstaden kan anslutas till skorstenen från baksidan av ugnen. Vill du ansluta ugnen från ovansidan mot en befintlig murstock, behöver du ett separat anslutningsrör.

OBS! När du har en vedeldad ugn så måste du ha en golvskyddsplåt. Finns under tillbehör ovan. Detta gäller inte dig som har gjuten betongplatta eller motsvarande. Om du har golvvärme i bastun krävs golvskyddsplåt.

Tillbehör som skorsten, bastusten, golvskyddsplåt, väggskyddsplåt finns under tillbehör ovan.

bastuugn specifikation:

Bredd: 54 cm
Djup: 58 cm
Höjd: 80 cm
Färgalternativ: Målat grafitgrått
------------------
Rek. m3 (Isolerat utrymme): 6-20 m3
Bastuns höjd min mm:119
Vikt utan sten, kg: 76
Stenmagasin, kg: 60
Yttermått BxDxH, mm: 540x580x800
Bastusten ingår ej.

Datablad
Narvi
s9102313
Gender
Unisex