Bastuaggregat Vedeldat

Vedeldat bastuaggregat

Det är inte utan anledning som den klassiska vedeldade bastun är lika populär nu som på medeltiden. En av de främsta anledningarna är att det verkligen ger ett oslagbart bastuklimat, vilket är något som övriga lösningar ständigt eftersträvar. Men det finns, så klart, även andra fördelar av mer praktisk natur.

Med vedeldat bastuaggregat har man inga elkablar att oroa sig för

Planerar man att bygga en fristående bastu, och vill slippa omständliga el-lösningar, är ett vedeldat bastuaggregat en felsäker lösning. Man får en bastu som går att använda i ur och skur, och som blir helt oberoende av övrig infrastruktur. Har man tillgång till egen ved så blir det i många fall även ett väldigt kostnadseffektivt alternativ.

Ett brett utbud av produkter

I vårt sortiment finner du flera produkter från välrenommerade Narvi, vars vedeldade ugnar är ett förstahandsval bland de flesta som väljer en vedeldat bastuaggregat. Oavsett om du väljer stilrena och innovativa serien Kota, eller deras stabilt pålitliga Aito-produkter, så kan du vara säker på att du får ett vedeldat bastuaggregat som är lika effektiv som den är trygg och säker.

Vedeldade aggregat för den klassiska känslan

Grid
List
Bastuugn Narvi Velvet

För bastustorlek

Bastustorlek 8-20 m2

Vedeldat aggregat

33 645,00 kr
Narvi Stony 20 Svart

För bastustorlek 
Bastustorlek 8-20 m3

Vedeldat aggregat

17 745,00 kr
Gummistos

Gummistos till Kota Skorsten 

 

1 960,00 kr
Täckplåt 20-35 grader

Täckplåt för innertak för lutning om 20 till 25 grader.

343,00 kr