Tylö Expression koppar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tylö Expression Koppar

Tylö Expression bastuaggregat
Kopparfärgad
För bastustorlek 10-18 m3

Produkten har utgått!

Rekommenderade tillbehör
Beskrivning

Bastuaggregat Tylö Expression 10 Koppar

För bastustorlek 10-18 m3

 

Tylö bastuaggregat Expression med designutmärkelse

Bastu-aggregat med designutmärkelse

Tylö Expressions konstruktion och design kompromissar inte med något konkurrerande bastuaggregat. En helt unik design i olika färger. Expression har tilldelats den internationella designutmärkelsen "Reddot design award".
Har ni Expression installerad i basturummet så har ni även en modern design på hela basturummet och utöver designen har ni även ett bastuaggregat som håller i många år framöver. Ett Svensktillverkat bastuaggregat från Halmstad med egenutvecklad teknologi som erbjuder härliga bastubad i generationer framöver.

Välj till kontrollpanel Pure eller Elit.

Pure manöverpanel ställer du enkelt in tid och temperatur och via pekfunktion med tydlig display.
Elite manöverpanel med trådlös nätverksuppkoppling ingår för maximal nytta och komfort. Ladda ner WellAccess™-appen från App Store eller Google Play eller använd program för dator för styrning av bastuaggregatet.

Med WiFi kan du kontrollera bastun på distans.

Med Elite kontrollpanel har du full kontroll över bastuns alla funktioner via Tylös app du kan ladda ner till din mobiltelefon. (Wellaccess) är tillgänglig i samma WiFi område som där aggregatet är placerat och finns både för Android och IOS. Du kan med andra ord stå i köket och laga mat samtidigt som du har full kontroll över bastuns alla funktioner som fukt, doft, värmetemperatur och belysning. Appen ger dig en helt automatiserad och schemalagd användning för maximal frihet och flexibilitet. Det finns även en smart funktion som heter ”delad effekt” vilket ger en minskad energiförbrukning upp till 30% när önskad temperatur uppnåtts.

Tylö bastuaggregat Expression är "Made in Sweden"

Redan år 1919 det vill säga över 100 år sedan så tillverkade Tylö sina bastuaggregat från grunden i Halmstad vilket givetvis säkerställer att du får ett perfekt utformat bastuaggregat med lång livslängd. Alla delar från värmemotstånd till elektronik är en nogran övervakad process som säkerställer funktionen. Tylös unika värmesystem med djupa mittplacerade stenmagasin leder luftcirkulationen genom aggregatet och ger en hög luftfuktighet därav en effektiv värme till en lägre kostnad.

Ett bastuaggregat som tillverkas unikt för dig i Halmstad.

När du beställer ett Tylö bastuaggregat så bör du veta att aggregatet byggs unikt för varje kund. Under hela tillverkningsprocessen kvalitétstestas bastuaggregaten noga och säkerställer att du får en produkt av yppersta kvalité. På grund av egentillverkningen och minutiösa kontroller kan du alltid vara säker på att du får ett tryggt köp och att du har ett aggregat som även dina barn kan ärva.

Sense med unikt beröringsskydd ThermoSafe.

Väljer du svart bastuaggregat med Thermosafe i denna modellserien har du ett unikt beröringsskydd vilket gör att man kan undika oavsiktliga brännskador vid direkt beröring på aggregatets hölje.

  

Bastuaggregat specifikation:

Färger Manöverpanel   Reläbox Installation
Svart, Champagne, Koppar, Svart Thermosafe

Pure

Elite

Commercial Lite Golvstående
 

Tekniska specifikationer 

Typ

Effekt (kW)

Bastuns storlek (m3)

Mått (BxHxD)

Sten (kg)

 

Expression 10 10-18 500x730x200 12  

Art. nr 61001000 (svart), 61001003 (champagne), 61001006 (koppar), 61001120 (svart thermosafe)

 
 

Säkerhetsavstånd

Typ Minsta avstånd till sidovägg (mm) Minsta takhöjd (mm)
Expression 200 1900
Datablad
Tylö
TY-61001006
7392139338110
Gender
Unisex